2018/01/11

Kotimme valokuvina

Joku ehkä on aavistanut, että meidän perheessä pinnan alla kuplii. Meillä on edessä jännät ajat rakennusprojektimme kanssa. Valitsemme pintamateriaaleja ja toteutamme visioitamme joista olemme haaveilleet jo monta vuotta. Muutaman kuukauden sisään se meidän uusi koti lopulta valmistuu. Sen lisäksi meillä on myös tapahtunut iso käänne meidän arjessa kun reilu vuorokausi sitten julkaisimme myynti-ilmoituksen meidän nykyisestä kodista. Iiik. Se on nyt sitten myynnissä, 117 neliötä omalla pihalla, lasikuistilla, autotallilla ja varastoilla. Olen ylpeä siitä, että meidän nykyinen koti on erikoinen. Siis hyvällä tavalla erikoinen. Olemme toteuttaneet remontin tähän vuonna 2011 ja siitä lähtien se on palvellut loistavasti meidän pientä perhettä. Poikien kasvaessa on kuitenkin tullut selväksi, että tila tulee loppumaan kesken. Tai ei niinkään neliöt, mutta huonemäärä kylläkin. Meidän kodissa on kivoja yksityiskohtia ja olen erityisen ylpeä meidän viinikellarista. Tältä meidän luona nyt näyttää..

Olemme näin ensisuunnitelmana päättäneet myydä kotimme itse mutta apuja saamme toki tutuilta kiinteistövälittäjiltä. Olen siksi myös itse ottanut nämä yllä olevat esittelykuvat pitkin syksyä ja talvea. Voin kertoa, että jännitin tätä valokuvaushommaa aika paljon. Onneksi käytössäni oli sentään laajakulma-objektiivi jolla sain otettua vähän parempia yleiskuvia meidän pihasta ja huoneista. Päätimme toistaiseksi olla laittamatta ilmoitukseen mitään yleisnäyttöpäivää. Kotimme vapautuu vasta huhtikuun lopussa ja ajattelimme, että myymme tätä nyt tässä hiljakseen ilman kiirettä. Emme ollenkaan osanneet varautua siihen, että yhteydenottoja tulisi todella paljon heti alusta alkaen.  Olemme jo sopineet aikamoisen määrän yksityisnäyttöjä. Jokaista näyttöä varten täytyy tietenkin siivota ja järjestellä ja lisäksi tietenkään lapset eivät voi olla näyttöjen aikana kotona. Aikamoinen hommahan tässä myymisessä on. Heh.

Pitäkää peukkuja, että meidän koti löytäisi uudet asukkaat pian! 

-Såfin

PS. jos kiinnostuit niin kohdetta voi käydä kurkkaamassa tarkemmin täältä. (Klik!)

/Kuvissa esiintyy saatuja tuotteita/

8 kommenttia:

 1. Niin kaunista.♥
  Luulisi ostajan löytyvän pian noin upeaan kotiin. Onnea myyntiin. :)

  VastaaPoista
 2. Teillä on kaunis koti♥ Täällä pidetään joukolla peukut ja varpaat pystyssä, että saatte asunnon nopeasti kaupaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Meillä on kyllä hyvä fiilis että kämppä saataisi pian jo myytyä <3

   Poista
 3. Upea koti! Alkukiinnostus kyllä kertoo, että koti napataan pian pois vapailta markkinoilta. Onnea myyntiin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Täytyy toivoa, että olet oikeassa! :)

   Poista
 4. Teillä on kaunis koti. 😍

  VastaaPoista