2018/09/28

Loppuvuoden TODO:t

Havahduin tänään kävellessäni lounasravintolaan Tokoinrannassa siihen miten paljon syyslehtiä lenteli ympäriinsä. Olemme tuleet siihen pisteeseen, että puolet lehdistä ovat jo maassa ja puolet sinnittelee vielä sitkeästi pitäen kiinni oksasta ja menneestä kesästä. Minä olen jo valmis unohtamaan kesän ja oikein odotan sitä että saisin pukeutua neuleisiin ja nauttia teestä (jota juon vain syksyisin). Odotan sitä, että oikeasti löytäisin aikaa kynttilän sytyttämiselle ja että vihdoin kerkeisin kaivaa esille syyskengät ja paksummat takit. Kesän ja aktiivisen alkusyksyn jälkeen melkein odotan sitä, että saisin hiljentää kierroksia taas. Vaipua horrostilaan. Loppuvuonna meidän perheellä ei ole suuria suunnitelmia, mutta meillä on silti kivoja asioita joita odottaa. Tältä meidän loppuvuosi näyttää..

Loppuvuonna aiomme ainakin: 

- Viettää ensimmäiset ja viimeiset rapujuhlat tänä vuonna meidän mökillä teltoissa terassilla. Onneksi on lämmittimet. Heh. Tänä vuonna juhliin osallistuu myös minijuhlijat, sillä siskojeni vauvat ovat ensimmäistä kertaa mukana riennoissa.

- Tehdä jäätaidetta lasten kanssa. Mikäli pakkaset suosii, niin haluaisin tehdä lasten kanssa jäätaideteoksen jossa värjäämme veden eri väreillä ja kokoamme palikoista sitten suuren taideteoksen. Se sopisi niin hienosti esimerkiksi meidän suurelle terassille. 

- Siivota ja karsia poikien vaatekaapeissa. Huomasin juuri että meidän nuorimman vaatekaapissa on kaksi (!!) kokoa liian pienet vaatteet. Olisiko jo aika viikata pois?

- Hankkia neonvalonauhasta tehdyn sanakyltin meidän telkkarihuoneeseen. Minulla on tähän jo hieno visio, mutta vielä pitäisi saada tilaus vetämään.

- Järjestämme tuparijuhlat meidän uudessa talossa luultavasti yhdistettynä pikkujouluihin. Täytyy sanoa, että on tosi kätevää, että illat ovat pimeät sillä se tarkoittaa samalla, ettei ikkuinoita tarvitse enää pestä tällaisia juhlia varten. Heh.

- Tutustua meidän uuteen perheenjäseneen, vauvakilppariimme. Hän on ollut meillä vasta viikon ja meillä on vielä paljon matkaa siihen, että voisimme sanoa tuntevamme toisemme. Tulemme siis viettämään lukuisia tunteja tarkkaillessa meidän kilpparia.

- Käydä mahdollisimman paljon hiihtämässä ja laskettelemassa lasten kanssa. Meidän kevään matkalla Åreen, pikkupojat olivat jo todella taitavat laskettelemaan ja haluamme käydä harjoittelemassa mahdollisimman useasti heti kun lähirinteet täällä suunnalla aukeavat.

- Haaveilla ja ehkä toteuttaa pienimuotoinen viikonloppumatka kahdestaan ihan aikuisten kesken. Olemme jo monena vuonna käyneet kahdestaan reissussa ja juhlineet hääpäiväämme reissussa. Tänä vuonna reissu jäi tekemättä rakennusprojektimme takia.

- Meidän nuorimmainen aloittaa uuden kiekkoharrastuksen parissa muutaman viikon päästä. Mitä isoveli edellä sitä pikkuveli perässä. Katsotaan miten hyvin meidän 4-vee viihtyy kiekkokoulussa. 

Tältä meidän loppuvuosi näyttää. Teetko sinäkin eri vuodenajoille todo-listoja?

-Såfin  

1 kommentti:

  1. Mukavia juttuja tulossa♥ Me tehtiin viime vuonna jäätaidetta lasten kanssa ja se oli heistä hurjan hauskaa! Kuinka mahtan upea teos jo yksi värjätty jääpalikkakin voi olla :)

    VastaaPoista