2019/06/05

Retki lähirannalle (sis. alennuskoodi)

Kesä on täällä. Eilen aamulla yli pyyhkäissyt ukkosrintama toi mukanaan helteiset säät myös meidän kotikaupunkiin. Voi veljet - tätä on odotettu! Uskallan väittää, että meidän pikkupojat viettävät tällä hetkellä enemmän aikaa ulkona kuin sisällä. Heidän lempipuuhiin lukeutuu trampoliinilla pomppiminen, pyöräily sekä erilaiset pallopelit. Yritämme viettää aikaa erilaisissa paikoissa meidän lähiympäristössä. Joskus pakkaamme tavarat reppuun ja suuntaamme läheiseen urheilupuistoon potkimaan palloa ja joskus otamme kohteeksi ihanan hiekkarannan jossa pojat voivat riisua kengät ja leikkiä vapaasti samalla kun me vanhemmat nautimme ympäristöstä. Eilen päätimme suunnata rannalle potkimaan jalkapalloa auringon laskiessa horisontin taakse. Meidän lähin hiekkaranta sijaitsee vain n. kilometrin päästä meidän kotoa ja on ihan huikea paikka joen varressa. Toisella puolella jokea on Tuomarinkylän ratsastustalli joten polkuja pitkin kulkee usein hevosia. Hiekkarannan puolella on myös melojien suosiossa oleva lähtöpiste ja kanoottien vuokraamo. Ei siis mikään ihme, että tämä "melontarannaksi" kutsuttu paikka on todella suosittu kokoontumispiste meidän naapurustossa..

Meidän pojat ovat kasvaneet hurjasti sitten viime kesän. Uskokaa tai älkää, mutta tänä vuonna me vanhemmat saamme oikeasti istua jo pidempiä pätkiä paikoillamme. Toki me tykkäämme myös osallistua peleihin ja leikkeihin (etenkin niin kauan kun meidät vielä kelpuutetaan mukaan) Hihii.. Joskus me olemme vain mukana kantamassa poikien tavaroita paikasta toiseen. Meidän pojat haluavat aina ottaa mukaan paljon leluja retkille. Minulla on harva se päivä jalkapallot kainalossa, hiekkalapiot taskuissa ja juomapullot käsissä. Pallojahan pitää myös olla mukana enemmän kuin yksi per pelaaja. Tietty. Leikin loppuessa kaikki tavarat ovat levällään hiekassa.  

Kun törmäsin Play&Go outdoor leikkimattoon, tiesin että tämä oli tuote joka oikeasti helpottaisi meidän perheen arkea. Play&Go-leikkimatto on ehdottomasti tämän kesän kätevimpiin apuvälineisiin lukeutuva "must have"-kantokassi. Lähdöt ja menemiset helpottuu kun lapset itse voivat kasata haluamat tavarat kätevään kantonyöreillä varustetut maton päälle ja kiristää nyörit käteväksi pussiksi. Tämä matto on tarkoitettu nimenomaan ulkokäyttöön sillä se on vedenkestävä ja kassin keskellä on reikä josta hiekka valuu ulos. Aivan loistavaa. Pussukkaa voi myös käyttää istuinalustana. Tämä leikkmatto on ollut meillä käytössä jo puistossa, rannalla ja jopa ihan omalla kotipihalla kun olemme keränneet leluja kasaan. Aivan huikea keksintö. Play&Go-tuotteet löydät aivan ihanasta Minim.fi-verkkokaupasta jossa myös paljon muita ihania kesäisiä lastentuotteita. Käythän kurkkaamassa!

ALENNUSKOODI: Useat Play&Go-matot ovat tällä hetkellä huikeassa -25% alennuksessa Mimim.fi-verkkokaupassa. Sinä saat lisäksi -20% alennusta normaalihintaisista tuotteista käyttämällä koodia LAPSIPARKKI20. Yli 50€ ostoksista ilmainen toimitusmaksu. Alennuskoodi on voimassa 19.6.2019 asti. Mukavia shoppailuhetkiä :)

-Såfin

/Yhteistyössä minim.fi-verkkokauppa/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti