2014/12/17

Savoyn sävelet ja Brondan ribsit

Huomaan, että kalenterimme on pikkuhiljaa täyttynyt kivoilla jouluaiheisilla menoilla. Vietimme eilen iltaa aikuisten kesken kun kävimme Savoyssa kuuntelemassa jazzahtavaa joulumusiikkia. Siellä esiintyi mm. UMO, Diandra ja Pepe Willberg. Ennen konserttia kävimme herkuttelemassa Brondassa. Paikka on saanut paljon kehuja, mutta odotukset ylittyivät silti. Saimme hyvää palvelua ja söimme aivan mahtavan herkullista ruokaa. Maistelumenuun kuului mm. ribsit, jotka olivat aivaan taivaallisen makuisia. Ohjeista huolimatta en kuitenkaan kyennyt syömään niitä käsillä, vaan taiteilin haarukalla ja veitsellä irti sen lihan minkä pystyin. Minulla on aina ollut vaikeuksia syödä lihaa niin, että omat hampaat osuu luuhun.. Hahaa, olen hieman outo tässä mielessä..



Savoyn konsertti kuvattiin Yle:lle esitettäväksi nyt joulupäivinä ja paikalla pyöri paljon kameroita. Piti tietysti hieman skarpata, että taputti oikeassa kohdassa, eikä pitänyt liikaa meteliä yleisössä. Yllätyimme positiivisesti Diandran esityksestä - häntä ei ihan turhaan kutsuta vokalistiseksi virtuoosiksi. 

Kerrankin nukkumaan mennessä päässä pyöri jotain hieman aikuismaisempaa joulumusiikkia kuin "porsaita äidin oomme kaikki"...

-Såfin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti