2014/12/09

Vanupalloja, puuhelmiä ja nahkanauhaa

Meidän kotiin on viime päivien aikana ilmestynyt todella paljon askartelutavaraa. Tai ilmestynyt on ehkä väärä sana, joku hieman joulusta innostunut henkilöhän ne tänne on kantanut.. Olin jo aikaisemmin syksyllä suunnitellut, että tänä vuonna haluan viettää rauhallista jouluteemaista askarteluaikaa meidän esikoisen kanssa. Täysin rauhallista se ei tässä talossa tietenkään koskaan ole, mutta olemme kuitenkin onnistuneet pyhittämään kokonaisia iltoja yhdessäololle ja pikku näpertelylle. Olemme askarrelleet mm. lapsenmielisiä joulukortteja ja muita jouluisia yllätyksiä.



Olen innoissani siitä, että olen saanut esikoisestamme ihanan askartelukaverin. Meidän perheen isi nimittäin niinkään innostu siitä. Muutama päivä sitten lähetimme isin Sinelliin ostamaan vähän lisätarvikkeita meidän projektia varten. Hän stressasi jo valmiiksi sinne menoa, sillä hänen luonne ei ehkä ihan sovi tämän liikkeen kohderyhmän piiriin. Kun hän saapui kotiin tavarat mukanaan hän vannoi (taas), ettei enää koskaan astu jalallaan siihen kauppaan. Pieni askartelukauppa oli ollut aivan (liian) täynnä näpertelyinnokkaita asiakkaita.. 

Harmittaa melkein, että kaikki joululahjat ovat jo melkein valmiina. Seuraavaksi on aloitettava se ei-niin-mukava joulupuuha, eli siivoaminen.

-Såfin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti