2015/06/01

Pyjama-aamut

Kerran viikossa tai harvemmin meillä on yleensä sellainen rauhallinen aamu. Sellainen ihana Sunnuntai-aamu. Jokainen tekee juuri sitä mitä sillä hetkellä tekee mieli. Emme pidä kiirettä pukemisessa vaan pyörimme pitkään yöpaidoissa. Nukumme myöhään (eli yritämme pysyä sängyssä kahdeksaan asti), syömme rauhassa aamiaista, juomme monta kuppia kahvia, lueskelemme uutisia, lapset piirtävät, katselevat lastenohjelmia tai rakentavat duploilla. Riehuminen on ehdottomasti kielletty ennen kello 10.. Hahaa!







Eilen vietimme juuri tällaisen aamun. Suunniteltu veneilyreissu jäi tekemättä kovan tuulen takia, mutta kolmatta kahvikuppiani juodessani olin oikein tyytyväinen päätökseemme jäädä kotiin. Mikään ei voita pyjama-aamua: Piirrustuksiinsa uppoutunut lapsi, aikaa lukea sitä lehteä joka koko viikon on odottanut huomiota, iltasanomien uutisista innostuva mies ja iloinen 1-vuotias joka laulaa muumilaulua telkkarin edessä. Tarviiko just nyt väilttää tuosta yhdestä lattialle pudonneesta jugurtista tai pölynimurin tukkineesta kosteuspyyhkeestä..?? Ei. Ei, just nyt. 

-Såfin 

1 kommentti:

  1. Voi kun mäkin osaisin ottaa noin rennosti :D Aamu ihmisenä mä oon jossain super valmiustilassa heti ku herää ;) Vaikka kyllä pitkät aamupalat on meilläkin viikonloppuisin mun "aikataulussa" :D

    VastaaPoista