2018/03/02

Kadonnut kuukausi

Eilen kirjoitin ensimmäisiä kertoja "maaliskuu"-sanaa paperille. Olin oikeastaan ihan shokissa siitä, että elämme jo ensimmäistä kevätkuukautta. En edes huomannut, että tammikuu loppui puhumattakaan helmikuusta. Olen ihan, että whaaaat?! Minun oli ihan pakko pysähtyä nyt vähän miettimään mitä kaikkea on kerennyt tapahtua viime kuukauden aikana koska todellakin tuntuu siltä, että koko aika on vain kadonnut jonnekin. Yksi typerä sairasviikko ja vajaa viikko isi-ihmisen työmatkaa ja koko kuukausi on ohi. Eihän sen niin pitänyt mennä. Heh. 

Kun vähän tarkemmin pohdin asioita niin tajusin, että olemme helmikuun aikana kerenneet tehdä  paljonkin juttuja. Vietimme perheen kanssa päivän kaupungilla kun kävimme syömässä ravintolassa ja katsomassa "Disney on Ice"-näytöksen. Sen lisäksi helmikuun kohokohtiin lukeutuu pitkä viikonloppu kylpylässä Saimaalla ja siellä vietetty retkiluistelupäivämme. Olemme tehneet useita hiihtoretkiä ihan täällä kotinurkilla ja ostimme jopa meidän esikoiselle uudet kunnolliset Nanogrip-sukset joiden avulla hän hiihtää jo todella hienosti monta kilometria. Ulkoilua olemme harrastaneet paljon viimeisen kuukauden aikana. Yritimme ikäänkuin viettää hiihtolomaa lasten takia, jotka olivat vapaalla eskarista ja päiväkodista ja kiiruhdimme monena päivänä töiden jälkeen ulkoilemaan heidän kanssa. Lisäksi teimme myös yhtenä päivänä aika kovassa pakkaessa ihanan retken Uunisaaren edustalle

Viime kuun aikana olemme myös juhlistaneet meidän 4-vuotiasta pikkusankaria ja leiponeet oikein onnistuneen överisuklaakakun. Leipominen tai juhlat eivät olleet ainoat asiat jotka on pitivät meidät kiireisenä helmikuussa. Päätin hieman extempore myös ommella poikien tulevalle serkulle makuupussin pirteistä kankaista. Makuupussista tuli todella kiva, vaikka itse sanonkin. Lisäksi työn alla on nyt myös samanalaiset pussukat meidän omille pojille hieman suuremmassa koossa.

Rakennustyömaalla kaikki on edistynyt hurjaa vauhtia viime kussa. Jos emme ole viettäneet aikaa ulkoillen, olemme siis ilmeisesti olleet työmaalla. Sisustushommat ovat jo pyörineet paljon mielessä ja hankimme pojille jo ensimmäisiä sisustustauluja heidän tuleviin huoneisiin. Meidän keittiö saapui myös isolla kuorma-autolla talomme pihaan ja meidän viimeiset parketit asennettiin viikko sitten. Oikeastaan melkein kaikki suuret pinnat ovat jo valmiina. Jess! Tuleva muutto on pyörinyt paljon mielessä ja pientä stressiäkin on ilmassa sen suhteen. Kuvittelen kuitenkin tämän olevan melko normaalia.

Että kyllä, myös helmikuussa on tapahtunut paljon asioita. Vaikka en ikäänkuin edes huomannut näiden viikkojen kulkua kaiken keskellä..

Onko sinulle joskus käynyt samalla tavalla, että kokonainen kuukausi vain "katosi"?

-Såfin

PS. Ja niin.. tuo kuvan verigreippi ei oikeastaan liity tekstiin mitenkään paitsi, että se on yksi kivoimpia ottamiani valokuvia viime kuulta. Heh. 

2 kommenttia:

  1. Mulla on tainnut kadota kokonainen talvi! Tänään juuri katselin, kun meidän kuopus istui tyytyväisenä naureskellen sohvalla. Miten kummassa se jo istuu, kun vastahan se syntyi?!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, juu tuollaikin voi käydä. Usein kesäisin tajuan että en ole edes kunnolla kerennyt viettää lomaa ennen kuin se jo on ohi :D

      Poista