2018/03/19

Naperosta Nautiskelijaksi - koko perheen ruokakirja (sis.Arvonta)

Olen rehellinen. Minun ruokainspis on usein vähissä etenkin arkena kun väsyneenä tulen kotiin töistä ja avaan  jääkaapin ja mietin mitä loihtisin ruuaksi. Yleensä meidän ruokalistalla pyörii ne samat tutut keitot ja pöperöt. Onneksi olen kevään tullen löytänyt itsestäni jopa niin paljon energiaa, että olen jaksanut selailla keittokirjoja ja olen usein etsimässä inspiraatiota meidän arkiruokailuun erilaisista lähteistä. Olin suorastaan innoissani kun yhteistyön merkeissä sain kotiin postissa vastapainetun Naperosta Nautiskelijaksi-ruokakirjan joka sisältää reseptejä sormiruokailuun koko perheelle. Vaikka viime kuussa onnistuinkin kokoamaan teille listan meidän perheen lempikasvisruuista koen edelleen, että haluan löytää lisää kasvisruokia josta myös lapset tykkäävät. Samalla minun suurin ja hartain toive ruokailun suhteen on se, että me kaikki mukaan lukien lapset, nauttisimme samasta ateriasta yhtä paljon. Tähän löysin valtavasti uutta inspiraatiota uudesta Naperosta Nautiskelijaksi-kirjasta..

Ensinnäkin täytyy sanoa, että Naperosta Nautiskelijaksi kirja on kuvitettu aivan mahtavan hienoilla kuvilla. Samalla kun kirja on kaunis se on myöskin käytännöllinen. Reseptit kannustavat perheitä syömään samoja ruokia lasten kanssa sen sijaan, että pikkuisille tehtäisi aina erilliset ruuat. Kirjassa on tuotu esille etenkin sellaisia ruokia joita voi syödä jo pienestä pitäen sormiruokaillen. Reseptit ovat koodattuja ja ymmärrettävästi ryhmitetty sen mukaan mitä on etsimässä kuten esimerkiksi aamupalat, välipalat ja iltapalat. Lisäksi kirjassa on myös ohjeet jokaisen reseptin kohdalla minkä ikäisestä alkaen kyseistä ruokaa voi tarjota lapselle. Minä löysin kirjasta hurjan paljon uutta inspiraatiota kauniiden kuvien ja uusien makuyhdistelmien muodossa. Etenkin olin iloinen siitä miten paljon erilaisia kasvisruokia kirjassa oli ja uskon ehdottomasti, että löydämme meidän ruokalistalle uusia tulokkaita. Sitten eikun vain kokkailemaan.

ARVONTA: Haluatko sinä voittaa itsellesi Naperosta Nautiskelijaksi-kirjan? Kommentoi alle mikä sinun lasten lemppariruoka on ja voit voittaa kyseisen kirjan itsellesi. Muista jättää kommenttiin myös toimiva sähköpostiosoite. Arvontaan voi osallistua 26.3 asti joko täällä blogissa tai Instagramissa (@malin.safin). Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

-Såfin

/Yhteistyössä Naperosta Nautiskelijaksi/

11 kommenttia:

 1. Lapsi vasta 5kk ja kaikki soseet maistunu hyvin tähän mennessä sanotaanko että hedelmäiset olisivat lemppareita.
  jonna.tiittanen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 2. Esikoisen lempparia taitaa olla pinaattiletut :) iloaeloalaura(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Poika 3-v ja lempiruoka makaroonit eri kastikkeiden kera tai makaroonisalaattina. Olisi kiva saada uusia ideoita aamu- sekä välipalalle �� sanna.e.koskinen@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kana-kasviswokki
  autiokatjaa@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Esikoinen vastaisi lihamakaroonilaatikko ja toinen sanoisi nakkikastike :D kolmas syö kaiken mitä eteen kannetaan.. hahahahah!! Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 6. Kyllä, kiitos! Makaronilaatikolle ääni täältä ;-)
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 7. Makaroniruoat on lemppareita :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Peura, amaranttinäkkäri ja tattaripasta
  Villavalkea@yahoo.com

  VastaaPoista
 9. Katkaravut uppoaa tällä hetkellä erittäin hyvin.
  elisa.salimaki@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Lasagne :)
  ainosuklaa@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Yksivuotiaan lempiruokaa taitaa olla melkein kaikki ruoka. :)

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista