2015/04/29

Mansikkaa, munkkia vai vaahtokarkkia vapuksi?

Minä otan kaikki kiitos! Meidän vappupicnicin jälkkäriksi valmistuu tänä vuonna aivan superhelpot herkkuvartaat. Rasioissa mukana kulkee kaikki kolme ainesosaa erikseen ja sillä aikaa kun me aikuiset viritämme muut eväät kuntoon, lapset istahtavat riviin oman tehtävänsä pariin. Tehtävä on siis pujotella mansikoita, vaahtokarkkeja ja munkkeja vartaisiin. Eikä haittaa vaikka muutama ainesosa katoaa suuhun, onhan sentään vappu!

Joku fiksu ehkä ajattelee, että miten ihmeessä meillä sitten jo on kuvia kyseisistä vartaista. No pitihän meidän esikoisen tietysti päästä harjoittelemaan tärkeää vappu-tehtäväänsä etukäteen. Hänestä on nyt tullut aivan mestari herkkujen pujottelussa, eikä häntä yhtään harmittanut kun sai maistaa omatekoisia vartaita jo ennen vappupäivää.. Hahaa.. Jälkkärin lisäksi meidän vappueväisiin kuuluu yleensä myös kotitekoiset lihapullat erinäisillä erikoisuuksilla maustettuna, ruokaisat salaatit ja kuohari!

Mitä teillä syödään vappuna?

-Såfin

8 kommenttia:

 1. Namii..Täälä vaasassa sataa kuitenki lunta tai vähitäänkin tuulee tukka päästä niin ollaan piknikit jätetty suosiolla väliin vaikka kuullostaishan se ihanalta.. Me tavataan käydä tori kierroksen jälkeen jossain keskustan ravintolassa syömässä ja sitten vielä torille jädelle :) Hattaraa on pakko saada ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, toivotaan ettei kuitenkaan nyt ihan lunta tulisi (vaikka täälläkin saa pidellä peukkuja että saataisi edes kohtuullinen vappusää)! Hattaraa.. siitä lapset varmasti tykkää! :D Nam!

   Poista
 2. Oi vitsi nam minkä näkösiä vartaita, ehkä pitänee varastaa omaan vappubrunssiin idea! :P vatsan kurniessa samaan aikaan voisin ottaa jo pienen varaslähdön vappuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa vapaasti varastaa :D Hauskaa vappubrunssia teille!!

   Poista
 3. Olipa hauskan ja helpon näköistä herkkua <3 lähtee meillä kokeiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilkaa ehdottomasti.. mansikat, munkit ja vaahtokarkit toimii aina :)

   Poista
 4. Nam, mitä vartaita! Meillä järjestetään brunssi yhdessä ystävien kanssa nyyttäriperiaatteella, eli vähän sitä sun tätä jokaisen mieleen. AInakin falafelejä ja salaattia on listalla. Niin ja simaa ja munkkeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! Olinkin ihan unohtanut falafelit.. nam! Nehän sopii tosi hyvin vappunaposteluksi! Hauskaa vappu-brunssia teille :)

   Poista