2016/05/13

Perjantaiprojekti: Ananasprintti (+ arvonnan voittaja)

Hei hymyä huuleen ja elämä ananakseksi.. öö.. eikun risaiseksi! Mielessäni pyörii jatkuvasti isot jäätelöjuhlat nonparelleineen ja mansikoineen ja haluaisin hullutella ja puhaltaa kattomme täyteen ilmapalloja. Hahaa.. Jos aiemmin olen ollut innoissani päiväunista, seesteisestä fiiliksestä ja pellavalakanoista kaipaan välillä vastapainoksi hedelmiä, pirskahtelevia juomia, serpentiinejä! Me päätimme siksi yhdessä 4-vuotiaan kanssa testata perunapainetun printtikankaan tekemistä yhdessä. Olen monen muun tapaan tykästynyt ananaksen muotoon ja ajattelin, että se olisi ihan kivan haastava yrittää ikuistaa kankaalle...


Tämä ananasprintti pääsi äitienpäivälahjaksi painettuihin kauppakasseihin kesänfiiliksen tuojaksi! Leikkasimme perunasta kaksi muottia, toinen "hedelmäosaksi" ja toinen "lehtiosaksi". Levitimme kangasvärit omille paperilautasille ja painoimme kuviot kasseihin. Meidän kangasvärit kiinnitettiin silittämällä n. 5 minuuttia, jolloin printti on myös konepestävä. Seuraavaksi suunnittelemme tekevämme itsellemme keittiöpyyhkeet samalla kuosilla (tai ehkä kaktus-kuosilla.. hihii..)!

WE LOVE A-N-A-N-A-S!!

Oletko sinä koskaan testannut tällaista peruna-menetelmää?

-Såfin

Hammaskeiju-arvonnan voittajat on nyt arvottu satunnaispoiminnalla. Voittajille lähtee postissa iso pakkaus ksylitoli-pastilleja. Onnea! Olen teihin yhteydessä sähköpostilla.

Voittajat ovat:
Emmi kommentillaan: "Hampaiden harjaus 2x päivässä, joskus testaillaan lasten lankaimia, täysksylitolia päivittäin. nyt huomasin että eka pysyvä on puhkeamassa joten saa olla entistä tarkempi hampaiden hoidossa ja ruokavaliossa 😊"
&
Minna N kommentillaan: "Meillä harjataan hampaat aamuin illoin ja otetaan ruuan jälkeen xylitol-pastilli. Janojuomana on vesi ja aterioiden välillä ei turhia mutustella. :)"

12 kommenttia:

  1. Ihania ananaksia♥ Meidän kankaanpainamisesta on aikaa. Ollaan käytetty kyllä kangastusseja paljon, mutta joskus voisi olla kivaa taas kastaa parunakin maaliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii.. :) Kiitos! Kangastussitkin toimii etenkin pienimpien kädessä hyvin ja tämä taas oli hieman erilaista - Tämä oli ensimmäinen kerta kun kokeilin perunalla painamista! <3

      Poista
  2. Onpa hieno kassi, tuollaista kantaisi mielellään kesällä itsekin! :)
    Aurinkoista viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep - kyllä kelpaa käydä tämän kanssa vaikka ostoksilla :D Ihanaa viikonloppua myös teille! <3

      Poista
  3. Aivan mahtava idea ja hieno lopputulos! :)

    VastaaPoista
  4. Paljon oon nähnyt tätä perunapainantaa, mutten vielä ole kokeillut. En osaa päättää kuviota :D Hienoja ananaksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sama oli täällä - mieli on kuitenkin niin utelias, että oli pakko kokeilla! Mä liputan kyllä näitä ananaksia tai sitten ehkä kaktuksia (tai flamingoja.. hahaa..) <3

      Poista
  5. Oi, onko pikkuisen ihanat. :)
    Joskus kun olin itse pieni tuota tehtiin paljonkin, pitäisi omien lasten kanssa joskus koittaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi! :) No koittakaa ehdottomasti <3

      Poista
  6. Jee kiitos arvonnasta, nyt meillä pysyy hampaat kuosissa!:)

    VastaaPoista
  7. Ihanan näköinen kassi, pirteä! Täytyy laittaa muistiin, on tosi kiva idea =)

    VastaaPoista