2019/09/18

21 kuvaa meidän kodista

Tulin tässä miettineeksi meidän kodin sisustusta ja sen tyyliä. Täällä blogissa on pian ollut esittelyssa melkein kaikki uuden talomme huoneet. Kun keväällä 2018 muutimme juuri meidän uuteen juuri valmistuneeseen taloon uskoin, että huoneet olisivat todella yksinkertaisesti sisustettu ja että sama tyyli jatkuisi läpi talon. Niin ei kuitenkaan käynyt. Minulla on aina ollut tarvetta väripilkuille ja itseasiassa viime aikoina olen alkanut kaipaamaan myös värejä isoille pinnoille. Pikkuhiljaa meidän uuden talon sisustustyyli on alkanut muodostumaan pienien ja välillä isompienkin hankintojen myötä. Meidän uuden talon tyyli on siis sekava, mutta hauskalla tavalla myös yhteenkuuluva. Jokaisessa tilassa on jokin katseenvangitsija ja pieniä erikoisia detaljeja. Sääntönä olemme pitääneet vain sen, että jokainen hankkimamme sisustusesine pitää herättää iloisia tunteita. Ehkäpä siksi, meidän huoneet eivät ole peräisin sisustuslehdistä vaan täysin omanlaisensa..



On hauska huomata, että kotimme on saanut persoonallisen ilmeen vaikka muuton jälkeen keskityimme vain huoneiden täyttämiseen huonekaluilla jollain konstein. Meidän uudessa kodissa oli nimittäin enemmän huoneita kuin vanhassa kodissa ja pinnat näyttivät tyhjiltä ja persoonattomilta muutomme jälkeen. Olemme uskaltaneet tehdä erikoisiakin hankintoja. Hankimmme mm. keltaisen sohvan Vepsäläiseltä, kunnostimme 50-luvun sohvan olohuoneeseen ja eteiseen hankimme aurinkoa muistuttavan suuren bambupeilin. Pinnoissa emme tyytyneet vain valkoiseen vaan maalasimme esimerkiksi lasten huoneissa olevat seinät kolmella eri värillä geometrisellä tyylillä. Lisäksi olemme erityisen iloisia meidän olohuoneen ja keittiö kalanruotoparketista.

Lipastoilla ja hyllyillä on koriste-esineitä ja aarteita jotka olemme ostaneet reissuilta ja löytäneet mitä erikoisemmista paikoista. Olohuoneessa on myös esineitä eri aikakausilta jotka olemme hankkineet ihan huutokaupasta kuten meidän alkuperäistuotantoa oleva Diamond-chair ja 50-luvun konjakinvärinen lipasto. Esillä on mm. myös isoäidiltäni peritty vanha sohvapöytä. Kaikki ei toki ole vanhaa vaan olemme yrittäneet luoda kivan kontrastin vanhan ja uuden välillä. Meidän kylpyhuoneet ja sauna on selkeätyylisiä ja vaaleita. Myös eteinen on vaalea ja raikas. Vaikka meidän talon sisustus ei ole millään tavalla vielä valmis, olen silti jo valmis kutsumaat tätä kodiksi. Huoneet ja nämä seinät tuntuvat juuri omilta ja tulen aina hyvälle tuulelle meidän kodin sisustuksesta.

Onko sinun kodissa persoonallinen tyyli..?

-Såfin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti