2015/07/06

Ruokailua saaristossa

Se mikä alkaa kauniista annoksesta ja ihanasta kylmästä viinilasillisesta voi loppua ihan toisenlaiseen tilanteeseen. Tilanne voi hetkessä riistäytyä käsistä kun pikkuveli ja isoveli järjestää vanhemmilleen pienen shown ja näyttää miten salaattia (joka on dipattu kermaiseen lihapullakastikkeeseen) syödään suoraan toisen kädestä. Näin meille kävi kun perheen kanssa olimme ravintolassa syömässä idyllisessä ympäristössä, nauttien auringosta, meren tuoksusta ja muuten vain rauhallisesta mielentilasta. Olihan se selvää ettei moinen mielentila voi meillä vanhemmilla säilyä pitkään.. Hahaa!


Onneksi on kesä ja meitä hymyillyttää myös tällaiset tempaukset. Ja jos ihan rehellisiä pitää olla niin olimme suoranaisesti onnellisia koska kuopuksemme istui paikallaan ehkä viisi minuuttia pidempään tämän takia. Hän kun osaa hienosti jo karata tuollaisesta vauvojen syöttötuolista.. Huoh!

Minkälaiselta teidän muiden lapsiperheiden ravintolaruokailut näyttää?

-Såfin

PS. Olemme ehdottomasti tämän kyseisen ravintolan suurimpia faneja. Suosittelemme ehdottomasti kesälomalijoita vierailemaan tässä ihanassa ravintolassa. Koordinaatit ovat: Gula Villan, Iso Vasikkasaari..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti