2015/03/24

Välikausi

Ostimme tänä vuonna meidän kuopukselle uuden välikausihaalarin ja hän pääsi testaamaan sitä hieman sateisessa ja ehkä hieman viileässä "kevätsäässä". Meidän pikkuinen on saanut periä paljon vaatteistaan isoveljeltään ja siksi on kivaa, että hänkin on saanut jotain ihan UUTTA!! (lievitän tässä hieman huonoa omatuntoani.. hahaa!). Päädyimme myös tällä kertaa PoP:in välikausihaalariin, jossa on tarpeen mukaan irroitettava fleecevälikerros. Olemme olleet todella tyytyväisiä esikoisemme talvihaalariin, joka on samaa merkkiä. Se on kestänyt kovaa kulutusta todella hyvin ja jatkoimme siksi samalla tutulla linjalla..







Talvi- ja kevätkauden välillä on tapahtunut suuri mullistus meidän kuopuksen elämässä, sillä nyt hän tosiaankin pysyy pystyssä ja osaa siirtyä paikasta toiseen kävellen myös ulkona. Välillä pyllähdetään kukkapenkkiin ja kompastutaan katukorokkeisiin, mutta sitten noustaan ylös ja jatketaan matkaa...

-Såfin

PS. Sain kutsun osallistua Turvaklubin pienten lasten vanhemmille suunnattuun ensiapuiltaan tällä viikolla. Kuten yllä olevista kävelykuvista näkyy, meillä vauhti ja vaaralliset tilanteet todellakin lisääntyy ja siellä toivottavasti saan lisävinkkejä miten selvitä tiukoista tilanteista..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti