2016/03/01

Onnekas asu

Kevään lempipaitoihin lukeutuu ehdottomasti yksi tällainen todella onnekas paita joka on yksi meidän uusista hankinnoista poikien vaatekaappiin. Tiedätte varmasti neliapilan onnea tuovan vaikutuksen?! Keskustellessani asiasta meidän 4-vuotiaan kanssa sain hyvin kuvaavan selityksen tähän taikauskoon: "Aina tavallisesti apilalla on vain muutama lehti, mutta jos siinä on tosi monta lehteä niin sitten voi olla tosi hyvä tuuri. Voi esimerkiksi saada vähän enemmän karkkia tai voi löytää jonkun lelun joka on kadonut". No mitäs sitten jos on tällainen neliapilapaita? "Sitten voittaa aina"..

Paita (Minirodini), Housut (H&M), Kirja (Vad lilla Anna fick se*)

Muistan itse pienenä kun siskojeni kanssa aurinkoisina lomapäivinä etsittiin neliapiloita meidän kesämökin edustalta - kilpailimme siitä kuka löytäisi sen ensimmäisen. En enää muista oliko tämä leikki meidän itsekeksimä, vai tosi nerokas veto meidän äitiltä. Hahaa.. Aina joskus tämä valtava apilameri kuitenkin katosi kun ruoho piti leikata ja silloin keksimme taas jonkun muun yhtä jännän leikin kesäpaikkamme metsässä tai rannalla. Näitä hetkiä miettiessäni muistui taas mieleen miten vähän leluja oikeastaan tarvitaan. Lapset ovat niin ihanan luovia..

Oletko sinä koskaan löytänyt neliapilaa?

-Såfin

*saatu

5 kommenttia:

 1. Se on kyllä totta, ettei sitä paljonkaan tarvitsisi, että lapset olisi tyytyväisiä. Mä en tiedä olenko koskaan löytänyt neliapilaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! No sitten sinulla on hyvä projekti tälle kesälle :) Kyllähän yksi neliapila pitää tulla vastaan ainakin kerran elämässä! <3

   Poista
 2. Tuo on kyllä ihana paita! Meillä pihalla terassin luona kasvaa jostain syystä vain apilaa ja lapset juurikin etsivät kilpaa niitä neliapiloita :D Tellu etenkin usein pistää kirjojen väliin talteen löytämänsä ja huisin mahtava tuuri hänellä onkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä oli kyllä yksi minun lemppareita tämän kevään M.Rodini-mallistosta. Hauskaa, että teilläkin on näitä samoja puuhia kesäisin. Pitäisi todellakin laittaa kaikki löytämänsä neliapilat talteen, jos vaikka haluaisi lunastaa sen onnen vähän myöhemmin.. hihii.. :D

   Poista
 3. Minä löysin ensimmäisen neliapilani vasta aikuisena. Kivalta näyttää tuo paita!

  VastaaPoista