2016/03/21

Salaiset bloggaajatreffit

Lauantaina tapahtui jotain jännää. Suuntasin nimittäin Helsingin keskustaan, jossa sain tavata ihanan joukon bloggaajia ja muutaman muun todella mielenkiintoisen tyypin. Kaikki olivat ennestään tuttuja vähintään näin "ruudun toiselta puolelta" ja osan olin tavannut jo aiemmin. Vaikka en vielä ihan voi paljastaa minkä takia oikeastaan treffasimme, en malttanut olla kirjoittamatta tästä kokemuksesta jo nyt. Hihii.. Olin jännittänyt tätä päivää aikalailla etukäteen mutta silti oli tietty hyvä fiilis kun pääsee tapaamaan uusia ja mielenkiintoisia persoonia. Kokoonnuimme jo aamupäivästä Kaisanniemessä sijaitsevaan Hub13 moderneihin tiloihin mm. oppimaan uusia asioita bloggaamisesta. En ollut aiemmin käynyt tämäntyylisissä tilossa joissa eri yritykset ja yhteisöt saavat vuokrata tiloja omaan käyttöönsä. Toimiva konsepti sanoisin minä!

Päivämme jatkui sitten Tony's Deli-ravintolaan jossa nostimme maljaa uusille tuttavuuksille ja pääsimme sitten herkullisten ruokien kimppuun. Tony's Delissä on minusta aivan ihana Tapas-henkinen noutopöytä ja valitsin itse sen ihan pääruuaksi. Nam! Aika vierähti niin nopeasti, etten edes huomannut kun päivä muuttui illaksi ja ilta muuttui yöksi ja.. you know.. hahaa! Niin paljon ihanaa seuraa ja niin paljon juttuja jaettavana. Ai että!

Kiitos seurasta:

-Såfin

14 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta päivästä ja illasta ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi ihanasta päivästä, oli aivan huippua tavata. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hauskaa tavata! Ja niin rauhallinen pikku seuralainen sinulla oli mukana <3

   Poista
 3. Olipa kiva tutustua ihan livenä. Kiitos seurasta ja upeita aktiivisia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos <3 oli kyllä kiva tutustua..! :)

   Poista
 4. Kuulostaa jännittävän hauskalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se kyllä oli! hihii... :)

   Poista
 5. Just luin Nadjankin kirjoituksen :) Voi vitsit, teillä on ollut kivaa! Ja tuskin se teistä on kiinni, mut ai että mä joskus haluisin kans nähdä jotain tällaista puolta. Tuntuu että tästä kirjoittamisesta vaan koukuttuu koko ajan enemmän ja enemmän. Hihihihihih

  Jään jännityksellä odottamaan, että kerrotte lisää tästä tapahtumasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä on kyllä sellaista tämä bloggaaminen, että mitä enemmän sitä tekee, sen enmmän siinä on koukussa! <3 Hihii.. Ja kyllä - kerrotaan varmasti tässä ihan lähiviikkoina mistä on kyse.. :)

   Poista
 6. Kuullostaaa kivalta :)

  Pst. Mulla olis blogissa sulle haaste ♡
  Ihanaa alkavaa viikkoa♥

  VastaaPoista