2016/03/10

Testissä: Reippailuhalli Huimala

Blogiyhteistyö

Saimme kunnian testata Helsingin Konalassa sijaitsevaa reippailuhallia Huimalaa. Huimala on äskettäin täysin uudistettu sisätiloissa sijaitseva seikkailupaikka jonka seinien sisällä viihtyy sekä suuremmat, että pienemmän reippailijat. Meidän testiryhmään kuului kaksi aikuista ja kaksi intoa täynnä olevaa pientä poikaa. Ensimmäisenä Huimalaan tullessamme koimme kaikki kyllä sellaisen wow-hetken. Paikka oli nimittäin hieman erilailla kuin odotimme sisustettu mystiseksi viidakoksi jota koristeli bambukattoiset rakennelmat ja ehkä hieman maya-intiaanihenkiset "kivipatsaat". Huimala on rakennettu moneen eri kerrokseen jonka välillä voi liikkua portaita tai vaikkapa liukua alas matolla jättimäistä liukumäkeä. 
Huimalassa oli paljon tilaa liikkua, eikä tavallisena arki-iltana tarvinnut jonotella hallin eri kokemuspisteisiin. Me kävimme pomppimassa trampoliineilla, hyppimässä vaahtopala-altaassa ja seikkailemassa labyrintissä. Saimme poikkeuksellisesti myös pienen rauhallisen hetken kun lapset rakensivat suurilla legopalikoilla pienten lasten alueella. Meidän pojat olivat erityisen innoissaan ajettavista safari-sähköautoista joita he yhdessä saivat ajaa rataa ympäri. Testasimme yhdessä monta kertaa myös suurta liukumäkeä jonka vauhti oli oikeasti tosi kova. (ekalla kerralla yhdeltä äitiltä taisi päästä kiljahdus.. hahaa..) Erikoista Huimalassa oli hienon viidakko-sisustuksen ja ympäristön lisäksi myös pimeä laserhuone, hallin korkeassa katossa oleva isommille seikkailijoille suunnattu liitorata ja suuri kiipeilyseinä. 

Meidän testiporukan mielestä tämä on yksi parhaimpia sisäreippailuhalleja Helsingissä ja ehdottomasti kokemisen arvoinen. Tilat olivat erittäin siistit ja saimme paljon uusia jänniä kokemuksia. Huimalassa oli kaikenikäisille jotain jännittävää ja uutta, jopa niille vähän rohkeammille yksilöille. Pienetkin lapset viihtyvät täällä todella hyvin ja meidän 2-vuotiaalle löytyi niin paljon tekemistä ettei edes ilta riittänyt kaikkeen. Ainoa pieni miinus oli ravintolan ruokailulistan suppeus ja kotiruokien puuttuminen listalta. Huimala oli kaikin puolin aivan tosi *huima* paikka ja varmasti vierailemme toistekin!!

-Såfin

7 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivalle paikalle! Musta tuntuu ettei meidän poikia saisi tuolta enää pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa.. :) Olet varmasti oikeassa! Olen todennut, että ainut tapa päästä pois näin kivasta paikasta on lahjominen... <3

   Poista
 2. Eikä, ihan super mageen näkönen paikka! Haluuuun tonne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täällä kyllä aikuisetkin viihtyvät! Siellähän oli aikuisille jopa hierontatuolit jos haluaa ottaa rennommin.. :D

   Poista
 3. Wau miten mageen näköinen paikka! Varmasti viihdyitte :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Se oli kyllä - varsin hurja paikka (siis hyvässä mielessä).. Hihii :)

   Poista