2016/03/05

Pienet tyypit cartingradalla

Miten olisi vähän lisää moottorien pärinää..? No kyllä kiitos! Meidän isi-ihminen lähti yksi ilta siskoni miehen kanssa testaamaan taitojaan sisäcarting-radalle VM Kartingiin. Jollei tällainen kokemus muuten olisi aivan täydellinen niin ainakin se oli sitä sen jälkeen kun pojat ilmoittivat, että he haluavat lähteä mukaan katselemaan "ralliautoja". Meillä oli siis tiedossa mottoriajoneuvokisat kera kannustusjoukkojen. Vaikka lapset ovat tervetulleita myös ajamaan radalle meidän poikien jalat eivät ihan vielä yllä polkimiin, mutta jo kouluikäisia lapsia siellä näkyi jo testaamassa autoja.

Meidän aikuiset miehet pukivat päälleen ajopuvut ja kypärät ja lähtivät hyvässä sykkeessä kiertämään cartingrataa. Sen verran oli kova vauhti, että jouduimme oikein keskittymään tunnistamaan ajajat autoissa. Pari jännittävää ulosajoakin sattui pahoissa mutkissa ja me "kauhistelimme" katsomossa. Hetkellinen virhearvio minulta oli kuitenkin ostaa pojille jäätelöt samalla kun seurasimme autojen pörinää radan laidalta. Kun jäätelöt loppuivat alkoi meidän omat aika-ajot varikolla. Pojat kiipeilivät palkintoteilineille, juoksivat ympyrää ja heittivät kuperkeikkaa. Kun suuntasimme autolle päin kaiken tämän vauhdikkaan kokemuksen jälkeen, radan työntekijä kysyi meiltä: kenellä oli kovempi vauhti - isillä autossa vai pojilla radan laidalla? Hahaa..

Oletko itse ajanut cartingia koskaan?

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Tuo on muuten huippukivaa puuhaa! Terkuin eräiden polttareiden mestari :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Mua itseäni pelottaa tällainen kova vauhti ja olen tosiaankin kerran ajanut sellaisen kierroksen joka oli niin hidas, ettei tietokone edes rekisteröinyt sitä.. Hahaa.. :D

   Poista
 2. Minä en ole itse ajanut, mutta varikolta kannustanut miestä ja omia poikia.

  VastaaPoista