2016/03/04

Perjantaiprojekti: Ruokaleikkeihin kuorittava banaani

Once upon a time.. olin askartelukaupassa ja oli käymässä niin hassusti etten löytänyt mitään ostettavaa. Meinasin melkein huolestua, että mistäs nyt tuulee.. No sitten menin äkkiä vaan ja otin sellaisen hirveän läjän erivärisiä vilttikankaita ja tepastelin kassalle. Huh. Eihän askarteluliikkestä voi poistua tyhjin käsin. Hetkellisen inspiksen heikkona hetkenä tein niistä sitten lapsille tällaiset syötävän ihanat donitsit vilttikankaasta (KLIK!). Tämän projektin jälkeen niitä erivärisiä vilttikankaita oli edelleen jäljellää.. ööö.. paljon. Sitten iski huono omatunto siitä, että ne vaan nököttää siellä kaapissa ja ajattelin, että "banaani" - se olisi ratkaisu minun huonoon omatuntoon. Eikä mikä tahansa banaani, vaan kuorittava sellainen..

Tein ihan vapaalla kädellä ilman mitään sen kummempia kaavoja tällaisen banaanin käyttäen luonnonvalkoista ja keltaista vilttikangasta. Ompelin sen vielä ihan käsin ja lopuksi täytin banaanin. Okei - onhan se vähän karkea versio, mutta saa luvan kelvata lasten leikkeihin. Arvatkaa tuliko tästä vielä sitten riita veljesten kesken?! No kyllä - kummatkin haluavat samanlaisen banaanin. Eli nyt minun pitää tehdä toinenkin kuorittava banaani..

Eli oikein mukavaa banaaniviikonloppua vaan!

-Såfin

7 kommenttia:

 1. Ihana idea! Ja mä mietin heti et ajattele ku siihen laittais vielä sellasta tarranauhaa, niin sitten ne kuoret voisi oikeasti "repiä" irti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää tarranauha pitääkin lisätä tähän! Sehän on sitten ihan täydellinen kuorittava banaani! kiitos vinkistä! :D

   Poista
 2. Eikä vitsi miten hauska idea! Nyt vaan lisää hedelmiä tekemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä tässä varmaan minun varastoilla jokunen hedelmäkori saadaan aikaiseksi.. Hahaa :D

   Poista
 3. Tuo on kiva idea! Meillä ainakin lapset rakastavat leikkiruokia :) Ja meillä on muuten huopabanaanissa pienen pienet tarrapalat päässä niin se pysyy halutessa varmasti kiinnikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä nämä leikkiruuat ovat kyllä myös aika poppiksia!! Ja pienet tarrapalat pitääkin lisätä tähän. Kiitos vaan vinkistä :D

   Poista