2016/03/31

Vinkki: ihana retropeli lapsille

Muistatko tällaisen pelin lapsuudestasi? Korttipeli jonka eri osista voi koostaa hassun näköisiä ukkoja ja hahmoja vaihtamalla jalkoja tai keskiosia keskenään. Kissa jolla on ihmisen jalat tai ritari jolla on prinsessan hame?! Meillä leikittiin monet kerrat ystävien luona tällaisilla "palapeleillä" ja hauskaa oli. Kun mietin minkälaista ajanvietettä hankkisimme mukaan reissuun lapsille törmäsin tähän OMM Designing ihanaan retropeliin. Piilottelimme tätä aarretta reissulle lähtemiseen asti ja kun yhtenä iltana reissussa sitten otimme esille sen lopputulema oli tämä.. Hahaa..

..meidän lapsukaiset viettivät yhteensä useamman tunnin rakentaessa näitä ukkoja yhdistelemässä hassuja naamoja ja vartalonosia keskenään. Mistä ilahduin eniten oli ehdottomasti se, että tämän leikin parissa viihtyi niin 2-vuotias kuin 4-vuotiaskin. Aivan loistavaa.. Eikä yhtään haitannut, että tämä herätti henkiin hassunhilpeitä muistoja omasta lapsuudesta. Eli jos sinulla on etsinnässä lapsille jokin uusi peli niin meidän porukka suosittelee ehdottomasti tätä!! Hihii.. 

-Såfin

PS. tämä postaus on tehty ilman maksettua yhteistyötä..

6 kommenttia:

 1. Parhaimpia onkin nämä mitkä innostaa eri ikäisiä lapsia! Pakko laittaa tämä omallekin hankintalistalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä on kyllä todella huippu! lähtee mukaan ensi reissuunkin! :D

   Poista
 2. Vau, tuo onkin varmasti hauska juttu! Meillä on vanha Lego-kirja, jossa sivu on kolmessa osassa ja osia kääntelemällä saa tehtyä ukoista hassuja hahmoja. Onni tykkää tuosta kirjasta hurjasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. meilläkin on tuollainen samanlainen kirja mökillä! ihan huippu sekin! :D

   Poista
 3. Ompa kiva peli. Tuon parissa varmasti viihtyykin hyvin. :)

  VastaaPoista