TIETOA MEISTÄ

Meidän perhe koostuu kahdesta elämää rakastavasta vanhemmasta ja kahdesta pienestä pojasta. Me vanhemmat tapasimme toisemme työpiirien kautta ja muutaman kuukauden seurustelun jälkeen menimme kihloihin. Häitä vietimme vuonna 2010 Suomenlinnassa. Vuotta myöhemmin syntyi meidän pieni viisas esikoinen ja hetken päästä syntyi meidän perheen hulivili kuopus. Me vanhemmat käymme kummatkin töissä viisi päivää viikossa ja sillä aikaa meidän pojat ovat hoidossa ihanan perhepäivähoitajan luona. Meidän perheessä puhutaan kahta kieltä ja  asumme 117 neliöisessä erillistalossa Pohjois-Helsingissä. Kesämökkeilemme Tampereella ja rakastamme myös veneilyä. Tällä hetkellä rakennamme meidän unelmiemme taloa muutaman kilometrin päähän nykyisestä kodistamme.


(Photo by Pyryantero Photography)

Tässä blogissa kuljemme nimimerkeillä: 
Såfin  - s. 1985, Minä, perheen äiti olen hurahtanut sisustukseen, lastenvaatteisiin, retkeilyyn ja joogaan. Lievästi sanottuna hurahdan helposti kaikkiin uusiin juttuihin. En pidä yksinolosta ja siksi myös rakastan perhe-elämää yli kaiken.
Isi-ihminen - s. 1981, Perheen isi joka ei osaa pysyä paikoillaan, rakastaa veneilyä, moottoripyöriä ja pyörittää vapaa-ajallaan rakennusfirmaa. Hän on yksi sosialisimmista ihmisistä johon koskaan olen törmännyt.
Esikoinen - s. 2011, meidän perheen pieni fiksu poika joka rakastaa eläimiä, jääkiekkoa ja piirtämistä. Ei tykkää lainkaan juustosta.
Kuopus - s. 2014, Perheen pienin hulivili poika joka rakastaa autoja ja kaikkia menopelejä. Ei tykkää lainkaan tukan pesemisestä.

Yhteyden meihin saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: bloglapsiparkki@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti