2018/07/03

Se on moikka

Tänään tulin lyhyesti moikkaamaan ja kertomaan, että blogini jää muutaman viikon ansaitulle kesälomalle. Samalla kun minun työkoneen muisti herjaa täynnäolevaa muistilevyä ovat myös omat inspiraationystyräni melkoisen ylikierroksilla. Joskus on hyvä ottaa pientä taukoa jotta jaksaa taas palata uudistuneena, innokkaana ja täynnä uutta energiaa bloggaamisen pariin. Tämä on vähän kuin taitolaji. Jokaiseen kirjoitukseen pitää löytää kipinä jostain arkisesta asiasta. Jokaiseen julkaistuun juttuun pitää myös löytää kauniita kuvia tuomaan tunnelmaa tai inspiraatiota katsojalle. Kesällä aion kerätä tätä inspiraatiota ja kipinää jotta jaksan jatkaa hyvällä fiiliksellä tämän harrastuksen parissa.


Ennen kuin nyt laitan läppärini kannen kiinni ennen hengähdystaukoa haluan vielä sanoa miten äärettömän kiitollinen olen kaikista vanhoista ja uusista lukijoista, kivoista kommenteista ja suurista tykkäysmääristä kaikissa blogini kanavissa. ISO kiitos siitä, että juuri sinä olet mukana seuraamassa touhujamme.

Toivottavasti tulevat viikot ovat täynnä villikukkia, pannukahveja, sulanutta jäätelöä lasten poskilla, hiekkaa varpaiden välissä, kevyitä kesäsateita ja aurinkoisen iloisia hetkiä.

Ihanaa kesää sinulle ja kuullaan taas muutaman viikon päästä!

-Såfin

PS. Instagramin-tilini @malin.safin päivittyy myös kesän aikana normaaliin tapaan! :)

2 kommenttia: