2018/08/03

Haastava kesäloma

Tuntuu oudolta istua taas koneen ääressä melkein kuukauden tauon jälkeen. Osaankohan enää edes kirjoittaa? Heh. Meidän kesäloma lähenee loppuaan ja koko tämän ajan olen tietoisesti välttänyt kaikkia tietokoneita ja blogiaiheisia juttuja. Loma on tehnyt tehtävänsä. Akut on ladattu ja olen täynnä uutta inspiraatiota. Eilen illalla tyhjensin ensimmäistä kertaa kamerani muistikortit jotka kummatkin (kyllä niitä on kaksi, heh) olivat aivan täynnä kuvia meidän kesälomasta. En voinut vastustaa olla selailematta kuvia läpi ja otin välittömästi ne kuvat käsittelyyn jotka minusta olivat erityisen onnistuneita. En päässyt alkuunkaan ennen kuin minun teki mieli alkaa kirjoittamaan ensimmäistä blogikirjoitusta lomamme alun jälkeen. Tuntuu hyvältä olla takaisin. 

Meillä oli kaikkien aikojen haastavin loma edessä. Ei haastava siksi, että meillä olisi ollut kovin paljon tekemistä, vaan päinvastoin. Meidän perheen suurin haaste tänä kesänä nimittäin oli yrittää olla tekemättä mitään. Meidän vahvuus ei siis ole paikalla oleminen mutta meidän oli yksinkertaisesti pakko hiljentää tahtia kevään jälkeen. Niinpä syntyi päätös, että viettäisimme "arkiviikot" poissa kaupungista ja viikonloppuisin tulisimme kotiin tapaamaan ystäviä ja tuttuja. Ja niin myös teimme. Ensimmäisella lomaviikolla karkasimme veneilemään. Etenimme länteen ja pysähdyimme kivoissa paikoissa nauttimassa kesän ensimmäisistä kunnollisista hellepäivistä. Kolme seuraavaa viikkoa menikin sitten meidän omalla mökillä ja piipahdimme aina välillä kaupungissa nautiskelemassa vilskeestä. Ai että tämä loma teki hyvää meidän perheelle. 

En voi lakata ihmettelemästä sitä miten hienoista säistä olemme saaneet nauttia. Kirjoitinkin jonain päivänä instagramiin miten minusta tuntuu, että olisimme saaneet etelänloman ihan ilmaiseksi. Niin huippua meillä on ollut. Olemme kalastaneet, poimineet marjoja, muuttuneet mökkihöperöiksi ja syöneet paljon herkkuja. Olemme tehneet perheen kesken suppailuretkiä ja juhlineet ystäviemme kanssa. Muutaman päivän päästä palaamme töihin ja sekin tuntuu jo oikein mukavalta. Uskaltaisin ehkä kenties jopa väittää että tämä on ollut paras loma ikinä. 

Mitä sinulle kuuluu?

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa kun olet taas takaisin, olit lomasi ansainnut! Ihanalta kuulostaa teidän loma ja se on totta, että tänä kesänä tuntuu siltä, kuin olisi saanut etelänloman ilmaiseksi :)

    VastaaPoista