2014/10/31

Helppoa Halloween-askartelua

Meillä on menossa örkki-, etana-, lepakko- ja ötökkä-kausi. Tämä kuulostaa tietysti kivalta näin Halloweenin aikaan mutta itseni takia toivon, että se menisi pian ohi. Kuulin yhden tuttavan lapsesta joka oli kerännyt metsäretkellä tarhareppuunsa etanoita. Ne löytyivät viikkoa myöhemmin epämääräisessä muodossa kassin pohjalta. Öyk! Meidän kolmevuotias ei vielä ole ehdottanut tällaisten tuomista sisälle, onneksi. 

Meidän esikoisen Halloweenasu on tänä vuonna Spiderman ja askarteluteemaksi hän valitsi lepakot. Päädyimme hyvin helppoon malliin jotta hän jaksaisi keskittyä alusta loppuun asti. Hän sai itse valita minne lepakot kiinnitettiin. Hylkäsin kuitenkin ensimmäisen ehdotuksen joka oli, että ne roikkuisi katosta. (Korkeus kattoon 4 metriä..)
Loppujen lopuksi kävi sitten niin, että jatkoimme askartelua koko illan. Lepakot vaihtui vessapaperirulla-kummituksiin ja ne on täysin meidän esikoisen itse suunnittelemia. Äiti auttoi sitten toteutuksessa hieman. Huomaa, että näillä kummituksilla on vyö! Nyt on koti täynnä pelottavia koristeita.

Hauskaa Halloween-viikonloppua!

-Såfin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti