2015/03/31

Singaporessa lasten kanssa

Palasimme jonkin aikaa sitten kotiin aivan ihanalta lomamatkalta. Tiedän, että moni on kauhistellut miten lähdimmekään niin pitkälle reissulle kahden pienen lapsen kanssa.. Voitte huokaista helpotuksesta - selvisimme hengissä! Hahaa!! Singaporeen, joka oli meidän ensimmäinen matkakohde, on 12 tunnin lento ja 6 tunnin aikaero. Lasten kanssa aikamoinen rutistus siis. Mukana reissussa oli onneksi myös lasten isovanhemmat ja sylejä oli tarjolla useampia. Olimme positiivisesti yllättyneitä siitä, miten ihana matkakohde Singapore oli myös lapsiperheille. Siellä on ihanan lämmin, pooleja ja rantoja on joka puolella ja kaikki ovat todella lapsiystävällisiä. Parasta on kuitenkin se, että siellä on erittäin puhdasta ja siistiä, hanavettä voi juoda ja kaikki puhuvat englantia.







Kaupoista löytyi ihan kaikki tarvittavat lastentarvikkeet, ruuat ja tykötarpeet. Tykkään kuitenkin itse varauta pahimpaan ja olin varannut matkalaukkuun mukaan välipalatarvikkeita, vaippoja, wetwipeseja jne. - siis aivan turhaan!! Singaporessa on kuitenkin lämmin, joten lasten juomisen kanssa sai olla tarkkana. Mehuja, limuja ja vesimelonia sai tarjota usein, niin että pienet tyypit pysyivät menossa mukana. Omista tutuista juomapulloista, jotka myös olin kantanut mukanani Suomesta oli ehdottomasti hyötyä!




Mitä tällainen "ryhmä rämä" sitten teki Singaporessa? Ehdoton ykkönen oli Universal Studios Sentosan saarella. Meidän esikoinen hullaantui ihan täysin siellä. Hän sai matkustaa Madagascar elokuvan sisään ja kokea 4D Shrekin näytelmän ja matkustaa huvipuistolaitteissa. Meillä kului siellä kokonainen päivä ja Sentosan saarella olisi ollut PALJON muutakin nähtävää. Toinen ehdoton hitti oli Singaporen Zoo, jossa kävimme yösafarilla. Saatiin istua safariautoon ja ajelimme ihan läheltä hyeenoja, leijonia ja tapiireja. Jännittävää oli!! Me aikuiset nautimme paikallisesta ruuasta, kävimme näköalatorneissa ja joimme tietenkin Singapore Sling drinkit! Päätimme palata Singaporeen vielä joskus, niin mukava paikka se oli ja neljän päivänkin jälkeen siellä olisi ollut paljon näkemistä.


Rohkeasti siis Singaporeen - ette kadu!!

-Såfin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti