2015/03/21

Veljekset

Lomamme aikana meidän kaksi huliviliä ovat viettäneet erityisen paljon aikaa yhdessä. Välillä aikaa on vietetty yhdessä hyvin pienessä tilassa kuten lentokoneessa, pienessä hotellihuoneessa tai samassa lastenaltaassa. Äitinä on ollut kivaa tarkkailla heidän välistä suhdetta sivusta (tietenkin välillä myös osallistuen erotuomarina). Toinen meidän pojista on aika tarkalleen 3,5 vuotias ja toinen on 1 vuoden ja 2 kuukauden ikäinen. Olen monesti kuullut etteivät vielä tämän ikäiset lapset leikkisi toistensa kanssa. Höpö höpö sanon minä! Meidän yksivuotias puhuu lähinnä samaa tavua toistaen, mutta hän osaa kuitenkin saanoa veljensä nimen kokonaan, se on hänen tärkein sana.

Yhteisiä leikkejä heillä on paljon. He leikkivät pikkueläimillä, piiloutuvat peiton taakse leikkiäkseen kurkistusleikkiä, heittävät palloa toisilleen ja pukevat toistensa päälle hattuja. (Tai noh, pikkuveli riisuu ja isoveli pukee.. Haha!!) Isoveli ottaa myös vastuuta. Hän taluttaa pikkuveljeään kädestä ja kysyy useasti onko tilanne liian vaarallinen. He tuovat turvaa toisilleen ja kahdestaan he ovat välillä hieman liiankin rohkeita. He ovat myös toistensa vihollisia. Toisen lelu on toisen aarre ja juuri kun toinen kipuaa äitin syliin, toinen haluaa myös sinne. 

Heidän suhde toisiinsa on erityinen, läheinen, hassutteleva ja rakastavainen. Meidän veljekset!

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Itsekin ajattelin, että meidän sisaruksista tulee olemaan toisilleen seuraa vasta paljon pitemmän ajan kuluttua, mutta niin vaan nämä kaksi (isoveli 3v 4kk, pikkusisko 8kk) touhuavat yhdessä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että teilläkin lapset viihtyvät jo toistensa seurassa! Tavallaan helpottavaa, että lapset viihtyvät leikkivät yhdessä jo aikaisessa vaiheessa.. ja etenkin se on ihanaa katseltavaa! ;)

      Poista