2015/03/20

Kids Spa - Hieronnassa!

Siis miten ihana idea - lapselle oma hieronta! Lomaillessamme Balin pohjoispuolella asuimme hotellissa, jossa oli mahdollista käydä hieronnassa ja muissa hoidoissa. Kun selasin erilaisia hoitoja huomasin, että heillä on lapsille omia hierontoja, jotka ovat erityisesti suunnattu 2-12 vuotiaille.  Yhdessä hieronnassa käytettiin lapselle tutun tuoksuisia öljyjä kuten sitrus-, vanilja- ja suklaaöljyä. Tyttömäisempiä hoitoja olisi myös ollut valittavana, kuten hiuspohjan hierontaa ja tukanlaittoa tai mani- ja pedikyyri lasten tapaan.



Pidätte ehkä minua hassuna, kenen kolmevuotias käy hieronnassa..?? Hahaaa! Kävin itse aikaisemmin hieronnassa ja silloin meidän esikoinen oli todella kiinnostunut siitä, mitä siellä hieronnassa oikein tapahtuu. Tämähän on ihana tilaisuus näyttää hänelle mitä hieronta on. Marssimme siis yhtenä päivänä Kids Spa:han ja meidän esikoinen varasi itselleen 30 minuutin sitrusöljy-hieronnan. Meidän esikoista jännitti alkuun jännä huone ja hierontapöytä, mutta aika nopeasti hän osasi rentoutua. Istuin kuitenkin hänen vieressään kokoajan, ihan varmuuden vuoksi. Välillä häntä hieman kutitti, välillä hän tokaisi hihittelevään ääneen, että täti silittää hänen masua ja välillä hän pyysi minua haistamaan hänen kivantuoksuista ihoa. Hän nautti oikein toden teolla tilanteesta ja pyysi lopuksi jos hän saisi kokeilla hierontaa vielä toisen kerran..

Perustaisiko joku tällaisen Kids Spa:n myös Suomeen?? :)

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Jos perustaisi, sen hintataso olisi varmasti ihan toinen, kuin Balilla. :)
    Nimimerkillä Balilla häämatkalla vuonna 2010 ja joka päivä hieronnassa...

    VastaaPoista
  2. Hahaa! niin totta, voisi lisätä nollan perään.. Jos minulla olisi tyttö, niin voisin kuitenkin kuvitella järjestäväni hänelle synttärit tällaisessa paikassa.. :)

    VastaaPoista