2016/03/09

Juhlatunnelmia ja kuvia

Kerroinkin aiemmin, että meidän viikonloppu kului melkein kokonaan juhlahumussa synttäreitä ja meidän isi-ihmisen tutkintoa juhliessa ja halusin jakaa teidän kanssa vähän juhlatunnelmia kuvien muodossa. Lauantai-iltana meidän kotiin kokoontui pieni porukka ihania juhlijoita ja vietimme illan siemaillen kuoharia ja syöden kaikenlaisia tapas-herkkuja aikuisten kesken. Päädyin kokkailemaan aika paljon ruuista itse ja tarjolla oli kaikkea maan ja taivaan välillä: machegojuustoa, serranokinkkua, bulgursalaattia, paahdettuja paprikoita, hummusta, pestomarinoitua mozzarellaa, juustokakkua.. Nam. Lapset olivat mummolassa yökylässä ja saattoipi käydä niin, että valvoimme pitkästä aikaa jopa yli keskiyön. Mitään emme kuitenkaan myönnä. Hahaa..

Sunnuntaiksi taas olimme kutsuneet sukulaisia ja perhettä Helsingin Mestaritallin brunssille, jossa vauhtia ja vilskettä riitti. Joskus on kiva, että varmistaa itselleen rauhan ja mahdollisuuden seurustella mahdollisimman monen kanssa ja koska monet sukulaiset tulevat pitkän matkan päästä päädyimme sitten tällaiseen ratkaisuun. Ruuan suhteen tämä oli kyllä aivan nappivalinta. Lapset juoksivat pitkän pöydän ympäri naureskellen ja välillä jokunen pieni tyyppi taisi olla myös pöydän alla. Mestaritallilta oli aivan mahtavat näkymät merelle ja hieman sumuisen sään vuoksi maisema oli jotenkin ihanan rauhallinen (kiva vastapaino lasten meiningille.. hahaa). Katselimme ruokailun lomassa mm. jäällä hiihtäjiä ja koiran ulkoiluttajia. Vatsat täynnä, uupuneet lapset sylissä oli sitten viikonloppu paketissa  - niin monta hauskaa hetkeä ja muistoa rikkaampana!

Kiitos kaikille juhlijoille! <3

-Såfin

7 kommenttia:

 1. Lounastauko alkaa olla mielessä ihan näillä minuuteilla ja jos mulla ei muuten ollut kurniva nälkä, niin nyt ainakin on! Njams mitä herkkuja teillä! Ja mitä kuvia, ihanan riehakkaita :D Ja tuo teidän nuoremman takatukka <3 ihanaihanaihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa.. :) Joo, minullakin kyllä oikeastaan tuli nälkä tätä kirjoittaessa.. Meidän lapsukaiset olivat kyllä niin vauhdissa. Takatukka oikein hulmuaa <3

   Poista
 2. Kiitti, mulle iski just nälkä :D Teillä on selvästi ollut ihanan vauhdikkaat juhlat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Kurnii kyllä täälläkin :) Ja kyllä, vauhtia riitti kyllä.. Hihii <3

   Poista
 3. Vitsi täälläkin vatsa kurnii eikä nämä kuvat kyllä helpota yhtään :D
  Ihanat juhlat teillä takana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. <3 Joo, nyt on hyvä aika huilata ja ladata akkuja hetken aikaa ennen kuin lähdemme reissuun! :D

   Poista
 4. Mä täällä aloin jo suunnittelemaan, että mitä tapaksia tarjoaisin seuraavissa juhlissa... Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista