2016/03/18

Perjantaiprojekti: Avattava pääsiäismuna

Ohlala.. Pääsiäisenä meillä vierailee aina pääsiäispupu. Se jättää lapsille pitkin viikkoa pieniä yllätyksiä, yleensä pieniä nameja tai pääsiäiskoristeita. Viimeisenä pääsiäispäivänä pupu jättää hieman isomman yllätyksen sängyn alle avattavaan pahviseen pääsiäismunaan. Aiemmin meillä on ollut käytössä yksi yhteinen pahvinen pääsiäisyllätysmuna mutta nyt ajattelin, että on aika hankkia pojille omat yllätysmunat jotta kummatkin saavat avata omansa eikä tule turhaa kilpailua. Ja mikä mahtava projekti tämä olikaan. Jos jostakin niin tästä tuli todella hyvälle tuulelle.. Hihii..

Löysin Sinellistä avattavat pahviset maalaamattomat pääsiäismunat ja mielikuvitus rupesi laukkaamaan. Näin käy aina kun saan rauhassa vierailla askartelukaupassa hypistelemässä kaikkia erilaisia tuotteita. Sitten se iski: olin jossain aiemmin nähnyt ihanan kortin jossa oli teksti "Ohlala" ja päätin akryylimaaleilla koristella nämä pääsiäismunat samalla idealla. Samalla kun minä puuhastelin näiden parissa, meidän esikoinen maalasi myös muita pääsiäisjuttuja joilla päästään myöhemmin koristelemaan virpomisoksia.. Että tällaista pääsiäista meillä!

Vieraileeko teillä pääsiäispupu?

-Såfin

9 kommenttia:

 1. Ihana projekti! Meilläkin vierailee pääsiäispupu jättäen yllätyksiä huopakoreihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. Pääsiäispupu kerkeää siis myös muualle! :D Meillä oli pienenä myös sellaiset pupukorit käytössä <3

   Poista
 2. VOi miten ihanaa! <3 Meillä vierailee pääsiäispupu tylsästi vain yhtenä päivänä, eli lankalauantaina jolloin meillä päin virvotaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ai teillä on tapana virpoa silloin lauantaina..! täälläpäin myös välillä liikkuu "noitia" myös lankalauantaina, vaikka virallinen virpomispäivä onkin nyt sunnuntaina!

   Poista
 3. Aivan ihana projekti ♡ Tosi kiva idea ylipäänsä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii <3 Juu, meillä ehkä tosin vähän aina villiinnytään näistä pyhistä.. :)

   Poista
 4. Onpa söpöt munat! Meillä pääsiäistiput munii ja vuosi vuodelta tuntuu, että aina vaan aikaisemmin ja aikaisemmin ennen pääsiäistä. Pääsiäisen huipennus on "munajahti" , joka tyttöjen mielissä kilpailee jo joulun kanssa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, mulla tuli kyllä myös kieltämättä vähän mieleen joulu tämän kaiken pääsiäistouhuilun keskellä.. Hihii.. <3

   Poista