2016/03/29

Kun täytin vuosia

Se meni jotenkin ohi - minun synttärit siis. Ei silleen, ettei oltaisi juhlittu, mutta näin ajatustasolla. Minun mielessäni liikkuu nyt niin monta asiaa, etten oikeastaan edes huomannut, että täytin vuosia. Nyt sitä sitten ollaan kokonaiset 31 vuotta! Kokoonnuimme perheen kesken juhlimaan synttäreitäni pääsiäisaiheisella teemalla. Juhlien järjestelyistä ja ruuista vastasi vanhempani ja minun vastuualueelle jäi ainoastaan kakku. Kehtaanko edes myöntää, etten itse kerennyt sitä kakkuakaan tekemään? (*häpeän*) Meidän isi-ihminen onneksi taiteili minun kunniaksi oikein kunnon suklaakakun pääsiäisaiheisella koristuksella..

Omaksi puolustuksekseni voin sanoa, että järjestin kyllä pienen ohjelmanumeron juhliin. Palkkasin kaksi todella pelottavaa noitaa ihan suklaapalkalla virpomaan koko porukalle. Ai että - se suklaan määrä. Kun tädit, isovanhemmat ja isoisovanhemmat hemmottelevat meidän pieniä, se tarkoittaa lievästi sanottuna, että he saavat syödä näitä suklaita vielä kesälläkin.. Hahaa.. 

Juhlitko sinä omaa synttäripäivää?

PS. Seuraavat kymmenen vuotta esittäydyn sitten seuraavasti: "olen hieman päälle 30-vuotias äiti.." Hihiii.. 

9 kommenttia:

 1. Paljon onnea ♡♡

  Minä en oikeastaan juhli synttäreitäni, monestakaan syystä esim synttärini on usein juuri juhannuksena.
  Kummilapseni synttärit ovat myös vain muutaman päivän erolla minun juhlapäivästä, joten usein olen saanut olla auttamassa hänen juhlien kanssa♡

  aurinkoista viikkoa!★

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! <3 juu, monestihan meidän vanhempien juhlapäivät jäävät taka-alalle jos lapsilla on samaan aikaan synttärit. Juhannuksena voi tosin kätevästi nostaa maljaa tai lämmittää "synttärisaunaa" :) se menee vähän niin kuin siinä samalla.. Hihii..

   Poista
 2. Onnea ♥ Kyllä me juhlitaan kaikkien synttäreitä jollain tapaa. Varsinkin Aku rakastaa juhlia ja kerrankin kävi niin etten ollut ajatellut juhlia lainkaan mutta oli pakko järjestää pika-ylläri-juhlat kun toinen niin odotti ja myhäili tyyliin "ketähän kaikkia meille tulee..mitähän lahjoja..mitä ihania herkkuja.." :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hahaa.. Sehän on hyvä jos lapset saavat teidät järkkäämään itsellenne juhlat! Ihana!!

   Poista
 3. Onnittelut♥ Meillä juhlitaan kaikkien muiden synttäreitä, paitsi mun. Tai no, mies vie kyllä mut usein syömään eli juhlitaan kahdestaan ilman kakkua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) kyllä se lasketaan vaikka kävisikin "vain" kahdestaan juhlimassa! Eihän kaikki halua isoja juhlia etenkään jos itse on niiden keskipisteessä <3

   Poista
 4. Onnea! Mulla miehellä ja toiseksi vanhimmilla on synttärit alle 2viikon sisällä. Niinpä on juhlittu lapsen synttäriä. Miehen vanhemmat muistaa samalla miestä ja mun vanhemmat mua. Muutaman vuoden päästä järjestetään kyllä juhlat, kun tulee pyöreitä vuosia täyteen. Sekä miehellä että mulla. Ollaan samanvuotisia.

  VastaaPoista
 5. Onnea! Meillä ei niinkään juhlita, mutta tapana on ollut keittää kahvit sisaruksille :D Isompia numeroita sitten juhlitaan suuremmalla kaavalla.

  VastaaPoista
 6. Onnea! Meillä ei niinkään juhlita, mutta tapana on ollut keittää kahvit sisaruksille :D Isompia numeroita sitten juhlitaan suuremmalla kaavalla.

  VastaaPoista