2014/11/10

Isänpäivän erilainen herätys

Tänä vuonna vietettiin neljättä isäpäivää meidän perheessä. Meillä on ollut tapana herättää päivänsankari laululla ja tuoda juhla-aamiainen vuoteeseen. Yleensä tähän kuuluu myös lahjojen avaamista ja yleistä köllöttelyä sängyssä. Isä sai kuitenkin tällä kertaa hieman erilaisen herätyksen. "Isi mulla on pissahätä". Isi käy tietysti kiltisti auttamassa poikaansa vessaan ja passitetaan sitten takaisin "nukkumaan" sänkyynsä sillä aikaa kun me muut viimeistelemme lahjoja ja aamiaista.. 


Kun meidän esikoinen kuulee miksi isä on mennyt takaisin huilaamaan sänkyyn hän innostuu ja juoksee kertomaan isille, että hänellä on tälle yllätys. Tarkemmin sellainen yllätys joka laitetaan kaulan ympärille. Kun pyydän hänet keittiöön ja yritän ylipuhua hänet pitämään ainakin aamiasen sisällön vielä hetken aikaa salassa hän pysyy rauhassa noin minuutin, jonka jälkeen hän juoksee isin luokse kertomaan, että hän on kuorinut tälle mandariinin. Isi ei myöskään tänä vuonna saanut avata lahjojaan itse, koska hänellä oli kaksi innokasta apuria mukana auttamassa. Mutta ei se mitään - juuri nämä hetket ovat niitä mitä haluaa muistaa vielä vuosien päästä! Lahjaksi isi sai tänä vuonna esikoisen askarteleman kravatin ja ihan kaupasta ostetun ulkoilutakin. 
Ihanan aamun jälkeen saimme nauttia isänpäiväbrunssista mummolassa. Herkkuja oli tarjolla enemmän kuin pöydässä oli syöjiä mutta teimme parhaamme jotta edes jaksoimme maistaa kaikkea. Herkuista ehdottomaksi suosikiksi pääsi uusi tuttavuus "Nyhtöleipä". Nam! Isänpäiväkahvia oli tarjolla iltapäivällä vielä äidinkin vanhemmilla jonne kokoontui isompi porukka viettämään juhlapäivää.

Nyt isät on sitten saanut juhlia taas vuoden edestä!

-Såfin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti