2014/11/28

Pikkuveikot perheuinnissa

Käymme joka lauantaina uimassa koko perhe. Aloitimme uintiharrastuksen kun esikoisemme oli  vasta muutaman kuukauden ikäinen. Kuuluimme silloin tietysti vauvauintiryhmään jossa oli pelkästään pieniä vauvoja. Nykyään kuulumme perheuintiryhmään jossa on sekä vauvoille, että pienille lapsille suunnattua toimintaa. Allasvesi on mukavan lämmintä, 32 astetta. Eli tällainen kylmälle vedelle hieman allerginen tyyppi pärjää siellä myös hyvin ilman sen kummempia hyperventilaatiokohtauksia..


Meidän vanhempi poika ei ole koskaan aristellut vettä ja on nykyään oikein kunnon vesipeto. Hän osaa jo (melkein) uida, aina ei ihan pysy pinnalla mutta pääsee hienosti eteenpäin vedessä. Hän tekee hienoja uintihyppyjä altaan laidalta pää edellä ja sukeltaa noutamaan esineitä altaan pohjasta. Nuorempi herra taas haluaisi kovasti olla yhtä taitava kuin isoveljensä. Näyttää aika hurjalta kun 9 kuukautta vanha veijari yrittää pää-edellä hyppyä altaan reunalta. 

Olemme olleet todella iloisia siitä, että meillä on yhteinen harrastus. Se "pakottaa" meidät ainakin kerran viikossa viettämään täysin toisillemme omistettua aikaa. 

-Såfin

(Kuvat: Kuvauspalvelu Molskis)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti