2014/11/19

Retki syysillan piristykseksi

Teimme retken Koiramäen Pajutallille ystäväperheen kanssa. Siellä oli luvassa ihanaa tunnelmaa, hienoja ulkovaloja ja elämyksiä lapsille. Nyt siellä oli myös avattu joulukausi koristeineen ja herkkuineen. Lapset kävivät moikkaamassa minipossuja ja pikkukaneja. Näillä possuilla ja kaneilla on ihan ihka oma ihmisten tapaan sisustettu talo. Kanit olivat jopa saaneet oman joulukuusen vuodenajan kunniaksi. Suunnittelimme myös juovamme kahvit päärakennuksen kahvilassa mutta sorruimme kaikki ottamaan tämän vuoden ensimmäiset glögit korvapuustien kera. Nam!

Isommat lapset tykkäsivät eniten ulkona olevasta Peikkometsäradasta jonka he juoksivat läpi noin 20 kertaa. Mukava yhteinen hetki oli myös kun meille aikuisille myytiin vanhan kassakoneen avulla jäätelöä ja leivoksia lasten leikkituvassa. Lapset saivat ostaa yhdet jouluaiheiset koristeet kotiin ja muutenkin ostoskoriin tarttui värikästä purkkaa, mustaa suolaa ja muita myymälän ihanuuksia.

Ajomatkalla kotiin kysyin lapsilta mikä jäi mieleen meidän retkeltä ja sain vastaukseksi, että "ne värikkäät purkkapallot". Joskus ne on ne pienet asiat jotka ovat tärkeimpiä!

-Såfin  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti