2014/11/09

Tällaiselta koti näyttäisi jos vauva päättäisi!

Olen pyöritellyt mielessäni ajatusta siitä miltä meidän koti näyttäisi jos meidän 9 kuukautta vanha vauva saisi päättää. Lattiaa peittäisi kaikennäköinen tavara. Olisi kattilaa, kaukosäädintä, papereita, leluja, palikoita, kiliseviä ja kolisevia soittimia jne. Lisäksi olisi jonkinlainen kuilu esim. portaikko mistä tavaroita voisi heittää alas niin, että siitä kuuluu hauska ääni. Jokainen alas heitetty tavara ilmeistyisi takaisin lattialle jotta sen voisi heittää uudestaan ja uudestaan. Tavaroiden välissä ja niiden sisään olisi piilotettu jotain syötävää. Naksut, rusinat, leivänpalaset ja muut jännät maisteltavat maistuisi paljon paremmalta kun ne löytäisi pitkin lattiaa. 


Yhdessä nurkassa istuisi robotti joka pinoaa puupalikoita niin, että ne voi kaataa uudestaan ja uudestaan. Toisessa nurkassa istuisi äiti, jotta maitoa ja syliä on kokoajan saatavilla. Tavaroiden lisäksi olohuoneen kalusteet olisi sijoitettu niin, että ne muodostaa temppuradan joka johtaa portaille. Muutama porras kiipeilyä varten on pakollinen ajanviete. Lisäksi kaikilla pöydillä olisi tavaraa jonka voi repiä alas. Laatikoita, koreja ja laukkuja joita voi tyhjentää olisi sijoitettu ympäri kotia. Yhdessä huoneessa olisi myös saippuakuplakone ja keskellä lattiaa mielellään vateja täynnä vettä jossa voi läiskytellä. 

Kun tarkistusluin tämän tekstin meinasi päästä itku, sillä ymmärsin, että olen juuri kuvaillut meidän kodin sillä poikkeuksella, että se robotti olen minä!

 -Såfin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti