2015/01/02

Tähtisadetikku

365 päivää sitten meidän 2-vuotias poika piti tähtisadetikkua kädessään ensimmäistä kertaa. Pian sen jälkeen perheeseemme liittyi rakas pikkuveli, taistelimme uhman kanssa, opettelimme piirtämään, vietimme pitkän ja helteisen kesän mökillä ja veneellä, kävimme reissuissa, väärinarvioimme perheemme resurssit ja ylibuukkasimme kalenterimme koko syksyksi. Aloitimme blogin kirjoittamisen, suoritimme 59 opintopistettä ja melkein ostimme tontin. Nyt vuosi myöhemmin meidän 3-vuotias pitää samanlaista tikkua kädessään monta, monta kokemusta rikkaampana ja etenkin hurjan paljon rohkeampana.


Tuntuu jotenkin tutulta kirjoittaa "vuosi 2015". Siinä ei kuitenkaan pitäisi olla mitään tuttua, sillä luvassa on kaikkea uutta ja jännittävää. Edessämme on kahden taaperon vanhempina olemista, paluu töihin, gradun kirjoittaminen, haaveita isommasta kodista ja toivon mukaan ylipitkä kesä. Toivottavasti olemme niin onnekkaita, että saamme kokea nämä kaikki uudet asiat yhdessä perheen ja mahtavien ystävien kanssa.

Vuoden päästä katsomme toivottavasti (kahta) räiskehtivää tähtisadetikkua ja olemme yhtä tyytyväisiä menneeseen vuoteen kuin nyt!

-Såfin 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti