2015/01/09

R-R-Rokkipaita

Soiva rokkipaita, meidän 3-vuotiaan pojan tämänhetkinen lempivaate! Esikoisemme sai hieman myöhäiseksi joululahjaksi Yporquén ihanan rokkipaidan, jonka sivussa roikkuu pieni (irroitettava) pussi. Kun pussia painaa, siitä kuuluu todella makeet sähkökitaran soundit! Kun meidän kolmevuotias itse on saanut valita vaatteensa, tämä paita on aina päällä. Isillä oli hauskaa yhdessä esikoisemme kanssa mm. leffateatterissa kun he järjestivät siellä pienen rokkikonsertin. Hahaa..
Meidän esikoinen on jälleen myös oppinut jotain uutta. Toissapäivänä hän oppi ääntämään R-kirjaimen - kunnon rrrrrrokkipoika siis!!  R-kirjain ei ihan vielä ole löytänyt paikkansa jokaisesta sanasta, ja välillä se kuuluu myös niistä sanoista, joihin se ei kuulu. Mutta ajan myötä tämäkin varmasti muuttuu.

Hän on jo melkein vuoden tiedostanut, ettei hän ole osannut lausua R-kirjainta. Välillä se on myös hermostuttanut häntä, ja monena iltana hän on selkeästi halunnut harjoitella sen ääntämistä. Olemme yrittäneet harhauttaa hänen huomiota muualle, silloin kun harjoittelu on meinannut kääntyä itkuksi - sillä turhaa painetta tämän ikäisenä ei vielä ole tarvinnut ottaa. Lopulta hän sitten oivalsi ääntämisen kirjainyhdistelmän "drrr" kautta..  

Rock 'n Roll!

-Såfin

1 kommentti:

  1. Tästä Rokkivaari tykkää -jeeeeeee! Hyvä meininki!

    VastaaPoista