2015/01/04

Hulinaa

Ulkona on satanut vettä ja räntää ja tuuli on käynyt myrskylukemissa. Ulkoilu on jäänyt vähemmälle ja sen huomaa lasten käyttäytymisessä. Muutamassa päivässä meidän sohvat on muuttunut temppuradaksi ja sänky trampoliiniksi. Imuri on päälläistuttava paloauto ja ruuan kanssa on kiva leikkiä (ydin)sotaa. Tiesittekö myös, että repimällä 4 talouspaperirullaa pieneksi silpuksi, saa kivan "lumipeitteen" keittiön lattialle?! Todettiin eilen aamulla, että tänään lasten on päästävä pois kotoa purkamaan energiaa. 
Heti aamusta meidän isi ja esikoinen lähti leffaan katsomaan uutta jouluna ilmestynyttä Madagascarin Pingviinit - elokuvaa. Vaarallinen "mustikkala" oli riittävän jännittävä väsyttämään esikoisemme päiväunille vain neljä tuntia aamuheräämisen jälkeen. Illalla lähdimme vielä Ruoholahdessa sijaitsevaan SnadiStadiin. Se on iso sisäleikkipuisto, jossa on mm. pikkuautoilijoille rakennettu oma autorata oikeilla liikennemerkeillä, jättimäinen hiekkalaatikko, sählykenttä, liukumäkiä, pomppulinnoja ja kiipeilyratoja. 

Huonosta säästä johtuen myös sadat muut ihmiset olivat löytäneet tiensä samaan paikkaan. Lapsia ei vilske pelottanut, mutta astuessamme sisään ovista, meitä aikuisia kyllä hieman hirvitti hurja meno. Lapset pomppivat suurimman osan ajasta trampoliinilla ja meidän nuorimmainen innostui vielä lopuksi pelaamaan sählyä isin ja muiden tuttavien kanssa. Hälinästä huolimatta, meillä oli hauskaa ja ylimääräinen energiä jäi SnadiStadin seinien sisälle!

-Såfin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti