2015/01/26

Sea Life

Onko sinulla ikävä hiekkarantaa? Ainakin meillä oli ja siksi päädyimme muutama päivä sitten tutustumaan Sea Life:n vedenalaiseen maailmaan pikkupoikien ja mummon kanssa. Keskellä näyttelyä voi rentoutua aurinkotuoleille keskelle isoa hiekkarantaa. "Hairannalta" on luonnollisesti näkymät  altaaseen, jossa pelottavat hait uiskentelivat. Meidän 3-vuotias esikoinen oli huolissaan mummosta ja tarjoutui pitämään häntä kädestä kiinni hai-altaan läheisyydessä. Kotimatkalla hän kysyi vielä varmuudeksi oliko mummoa pelottanut kovasti Sea Life:n näyttelyssä. Hahaa, niiiin symppistä!! 







Linnanmäen alueella sijaitseva Sea Life on vaunuystävällinen paikka ja myös ihan pienille lapsille riittää mielenkiintoista katseltavaa. Värikkäät kalat, kiemurtelevat mustekalan lonkerot ja tunneli hai-altaan alla jäivät mieleen. Muistoksi ostimme kotiin pienet muoviset "mustikkalat", jotka jo ovat olleet mukana muutamassa kylvyssä. Niiden kohtalo on tosin joka kerta joutua ison hain välipalaksi...

-Såfin

PS. Sealifen sisäänpääsyn saa 8.2 asti 10 euroon (norm. 16,5 €) mainitsemalla koodin SUPER2015, Helsinki Winter Fun viikkojen kunniaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti