2016/03/17

(Myöhäis)kevään vaatteita pikkupojille

Minä nyt sitten menin ja ekstra-innostuin tästä kaikesta kevätauringosta ja + 9 asteen lämpötiloista. Katselin poikien vaatekaappeja ja vilkaisin ihan kuulkas jopa niitä sortsipinoja siellä vaatekaapin takaosassa. Samalla kun vielä pakkaamme matkalaukkuja hiihtoreissua varten rupesin haaveilemaan poikien kevät ja kesävaatteista ja päädyin ihailemaan nettikaupoista kaikenlaisia värikkäitä ratkaisuja. Meidän talvihan on ollut melkoisen tumma vaatemielessä - kauhistelin aiemmin sitä miksi valitsin melkein kokomustat talvivaatteet pojille (KLIK). Nyt "tylsät" tummat vaatteet saavat väistyä ja tilalle tulee uusi ja fressi kevätlook!

Kuva 1: Takki - Bobo Choses, T-paita - Billybandit, Reppu - Livly, Kengät - Kavat, Lasit - Novastar, Housut - Novastar
Kuva 2: Paita - Billy Bandit, Lasit - Molo, Shortsit - Soft Gallery, Kengät - Hummel, Bomber takki - I dig denim, Lippis - Somedaysoon
Kuva 3: Bomber - the Brand, Lasit - Shadez, paita - NovaStar, Lippis - Mini Rodini, Kengät - Vans, Housut - Novastar

Eniten innostun siitä, että pian saa heittää hyvästit valtaville ja painaville talvikengille eikä niiden päälle tarvitse vetää kurahousupuntteja eikä haalarin jalkalenksuja. Lisäksi on kivaa, että pian saa pysyvästi vaihtaa pois kaulurit ja villa-asut kevyempiin asusteisiin. Ei pätkääkään harmita! Tervetuloa siis aurinkolasit, lippalakit ja tennarit.

Onko joku muu jo näin ajoissa innostumassa kesä kevätvaatteista?

-Såfin

8 kommenttia:

  1. Kiitti, tää överiäiti ihastui juuri muutamaan juttuun ehkä liikaakin :D Eli innostuttu on ja toivomme lämmintä kevättä sekä kesää, että saadaan kaikki käyttöönkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii.. Jo, todellakin paljon aurinkoa ja lämmintä säätä toiveessa täälläkin! :D

      Poista
  2. Onpa söpöjä kokonaisuuksia! Täällä kans fiilistellään kesävaatteita - bikineitä ja suloisia kesämekkoja ja eilen tilasin fläpäreitä tytöille. Tosin välikausivaatetus on vielä vähän auki, mut first things first vai miten se meni ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on! <3 Kyllä vähemmästäkin innostuu! Kiva, että joku muukin on jo ajatuksissa siirtynyt kesäfiilikseen. Ja ihan sama juttu täällä - välikausikin on hieman kesken vielä. Hihii..

      Poista
  3. En ollut innostunut ennen sun postausta. Harmittelin, kun ei ole päästy hiihtämään. Vatsatauti on pitänyt meidät kotona maanantaista lähtien. (pahempaa kuin taannoinen influenssa!) Tästä kun selvitään ja muutosta niin sitten kevätvaatteita katselemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups! Sori jos tartutin tämän hulluuden sinuunkin.. :) Vatsatautia on todella paljon liikkeellä. Äh. Pikaisia paranemisia teille <3

      Poista
  4. Vitsi miten söpöjä asuja ♡ Mä oon ihan hullu jo kun ostelen koko aika uusia kevät vaatteita tytöille. Mutta ne vaan on niiiiiin herkullisen värisiä ♡♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä! :D Eikä näitä nyt oikeastaan voi mitenkään vastustaa..! *Hih* Kivaa huomata, että joku muukin on vähän villiintynyt lastenvaatteista tänä keväänä! <3

      Poista