2015/02/17

Täynnä rakkautta

Päätimme lyhyellä varoitusajalla järjestää kotonamme pienimuotoiset ystävänpäiväjuhlat. Kaapeista kaivettiin esille vaaleanpunaiset rekvisiitat ja kaupan hyllystä tyhjensimme kaikki vaaleanpunaiset herkut. Päätimme myös pukeutua vaaleanpunaisiin vaatteisiin. (Jep, myös pojat - miksipä ei??). Ymmärrätte varmasti miksi esikoinen myöhemmin nimitti nämä juhlat vaaleanpunaisiksi juhliksi. Kohotimme maljaa ystävyydelle ja annoimme itsellemme herkutteluluvan. 

Lapset laittoivat poskeen vaaleanpunaiset perhostatuoinnit ja saivat askarrella teemaan sopivat vaaleanpunaiset tikkariperhoset. Olimme myös suunnitelleet katsovamme Kingiä aikuisten kesken, lasten leikkiessä (hiljaa ja kiltisti) lastenhuoneessa, mutta joskus tavoitteet ovat asetettu liian korkealle. Päädyimme katsomaan klassikkoa "Lumikki ja seitsemän kääpiötä"-elokuvaa ja onneksi näin tehtiin, sillä selvisi, että osa meistä aikuisista ei koskaan ollut nähnyt kyseistä elokuvaa... 

"I get by with a little help from my friends.." - The Beatles

-Såfin

PS. Kerrankin on mukava palata meidän siniseen ja vihreään: monsteri-, rölli-, luurankoarkeen hempeän vaaleanpunaisen yliannostuksen jälkeen.. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti