2015/02/18

Näin riisikakut kulkee mukanamme..

Perfect match: tämä pussi ja riisikakut - kätevästi mukaan käsi- tai hoitolaukkuun! (Tietenkin pieni pilke silmäkulmassa).. 

En voinut olla ostamatta kyseistä pussukkaa, kun törmäsin siihen Fredalla sijaitsevassa ihastuttavassa pikkukaupassa nimeltä Pino. Lasten mini-riisikakut, rusinat ja muut naksut kuljetamme siis nykyään mukanamme Nicolas Vahén muovisessa pussissa. Uudelleensuljettavassa pussukassa on sopivat varoitustekstit lasten naposteluruokiin, ne kun ovat niin täynnä makua!  Henkilökohtainen lemppari on tietenkin maissinaksut jonka syvällinen, vivahteikas ja herkullinen maku muistuttaa lähinnä.. mmm.. pahvia. Samasta liikkestä tarttui mukaan muutakin pientä kivaa, kuten mm. uudelleenliimattavat ruoka-aiheiset tarrat, jonka avulla meidän esikoinen on saanut suunnitella omat reseptit keittiön seinälle samalla kun odottaa ruuan valmistumista. Jos siis joskus kävelette Fredalla ilman erityistä päämäärää tai kiirettä, kannattaa ehdottomasti poiketa tässä liikkeessä..

-Såfin

PS. Enemmän kuin kerran olen yllättänyt meidän kuopuksen tyhjentämästä hoitolaukusta löytynyttä muovipurkkia, joka on ollut täynnä naksuja tai riisikakkuja. Tämän avaamisen parissa hän saa ainakin taistella hetken!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti