2019/07/10

Farewell

On tullut se aika vuodesta kun on vihdoin aika laittaa läppärin kansi kiinni ja hakea sitä täydellistä rauhoittumista. Nyt on loma. Meidän perhe jatkaa meidän kolmen viikon jäljellä olevaa lomaa sulkemalla tietokoneiden kannet ja keskittymällä olennaiseen: olla tekemättä mitään. Vaikka tämä blogi on sellainen harrastus joka tiiviisti elää mukanamme arjen ja juhlan käänteissä se vaatii silti minulta aikaa ja juuri tällä hetkellä haluan mielummin keskittyä olemalla läsnä lapsilleni ja viettää aikaa ulkona luonnossa. Siksi tämä blogi jää pienelle kesätaulle tänään. Meidän loman tunnelmia voit edelleen seurata Instagramissa jossa spontaanisti julkaisemme kuvia meidän (toivottavasti leppoisista) päivistä. Instagramissa löydät meidän tunnuksella: @malin.såfin..

Meillä ei juurikaan ole ohjelmaa tuleville viikoille. Tulemme viettämään aikaa mökillä ja harrastamaan lisää Suomi-matkailua. Olemme tarkoituksella jättäneet kalenterin tyhjäksi jotta pystyisimme laskemaan meidän perheen kierroksia. Hektisen kevään jälkeen tämä on juuri sitä mitä tarvitsemme. Kesän jälkeen Lapsiparkki-blogi palaa taas uudella energialla kanssa puhumaan mm. siitä miten omasta pihasta muokataan kiva oleskelualue lapsille ja siitä miten 8-vuotiaalle järjestetään ikimuistoiset synttärijuhlat. Kotonamme kehittelemme juuri nyt ihanaa löhöilynurkkausta ja otimme myös ihanan uuden tuolinkunnostusprojektin työn alle. Blogissa kerromme myös syksyn mittaan siitä miten 9-vuoden naimisissaolo ja vanhemmuus on muuttanut meitä vanhempia ja siitä minkälaista oli juhlia meidän yhteistä taivalta Ranskan Rivieralla. En malta odottaa tätä kaikkea - mutta ensin, ENSIN ON LOMA!

Haluamme toivottaa jokaiselle oikein ihanaa keskikesää ja nähdään täällä taas muutamien viikkojen päästä. Muistakaa nauttia kesästä, jäätelöstä ja toisistanne!

-Såfin

1 kommentti:

  1. Ihanaa lomaa teille! Instasta olenkin seurannut teidän tekemisiä. Kivalta on näyttänyt.

    VastaaPoista