2015/04/19

Ei enää syöttämistä - Jippii!!

Ymmärrän, että kauhistutte näistä kuvista, mutta kaikesta sotasta huolimatta olemme iloisia, sillä tämä on ensimmäinen askel kohti hetkeä kun myös me aikuiset saamme syödä lämmintä ruokaa. Nyt se siis tapahtui - hän syö itse lusikalla!! Meidän muutaman kuukauden yli 1-vuotias pieni ja itsepäinen vintiö haluaa olla ja toimia täsmälleen kuin isoveljensä. Ensin hän tarkkailee vastapuolella istuvaa isoveljeään hetken ja toistaa sitten kaikki hänen tekemät liikkeet. Juodakin pitää samaan aikaan.. hahaa! Ruokailuhetket ovat tällä hetkellä meidän kodissa oikeastaan melko huvittavaa katsottavaa.


 

Okei, sitten tämä sotta-asia.. Pieni miinus on tietenkin, ettei hän koskaan ole suostunut käyttämään ruokalappua. (Tai lopultahan taitaa olla kyse meidän vanhempien tahdonlujuudesta..) Eikä tuo lusikka ihan aina osu, tai edes mene oikeinpäin suuhun. Hihii.. Ruokailuhetken verran nautimme kuitenkin vapaista käsistä ja itsenäistyvistä pienistä pojista. Siivousvuorossa oleva saa sitten repiä hiukset päästä kun jynssää perunat ruokatuolista, pyödän alta, sieraimista, korvakäytävistä ja lopulta vielä laittaa omat ja lapsen vaatteet vaihtoon..

Saisiko sinullekin olla hieman perunasosetta?

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Ihana! Tuosta se lähtee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Nopeasti nämä vintiöt kasvaa.. :)

   Poista
 2. On se ihana kun oppii itse syömään :) Itse oon vielä vältellyt tuota sotkua...ajattelin että kun kesä tulee niin syödään vaan ulkona ja koira putsaa sitten terassin ruuan jämistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä suunnitelma! :) Odotan kyllä jo myös kovasti kesää.. ruokailut, pukemiset, ulkoilut.. kaikki jotenkin helpottuu!

   Poista