2015/04/11

Löytöjä ja löpinää Lapsimessuilla


Kävimme eilen aamulla pyörähtämässä Helsingin Messukeskuksessa parhaillaan käynnissä olevilla Lapsimessuilla. Olimme kolkuttelemassa messukeskuksen ovia jo heti yhdeksän aikohin ja onnistuimme välttämään pahimmat vaunuruuhkat messualueella. Meillä oli siis tilaa ja aikaa tehdä heräteostoksia ja keskustella ihmisten kanssa noin kolmen tavarakassillisen verran. Ou-nou! Messuilla oli paljon näkemisen arvoista ja etenkin taaperoille ja pienille lapsille paljon puuhaa. Erityisen hyviä löytöjä teimme vaateosastolla ja kotiin kantautui kummallekin meidän pojille useampia vaatesettejä hauskankuosisia vaatteita mm. Mainiolta.
Ostosten lomassa kerkesimme mm. juosta meidän kuopuksen perässä messuhallin halki, maistella ruis-luomunaksuja, leikkiä Boblesin leikkipalikoilla ja heittää Turtlespehmoja. Ideoita ja inspiraatiota löytyi Vallilan värikkäästä esillepanosta ja muilta uutustuotteiden esittelijöiltä. Muutaman tunnin aktiivisen juoskentelun jälkeen meidän pikkuinen simahti tyytyväisenä vaunuihin ja heräsi vasta miltei neljä tuntia myöhemmin.. Jos siis kaipaat vilskettä, väriä, yhteenkuuluvuuden tunnetta, vaunukansaa, karkailevia iloisia lapsia ja paljon ostettavaa niin kannattaa piipahtaa tänä viikonloppuna messukeskuksessa..

-Såfin

Ps. Meidän piti osallistua Ainun järjestämään ensipupu-kilpailuun tägäämällä iloisen pupukorvaisen pikkumiehen Instagramiin.. #surkupupu... hahaa.. tällä kertaa jäi laittamatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti