2015/04/14

Virallinen anteeksipyyntö meidän grillille!

Siellä se on seissyt koko talven - jep, koko talven (!!) Meidän grilliä on kohdeltu kaltoin: se jätettiin esille lumen ja jään armoille pelkän hupun alle koko talveksi. Tuo melko uusi kapistus, joka oli "leikkimielisen" naapuri-kilpavarustelun lopputulos - suurin grilli jonka rautakaupasta pystyi ostamaan!! Hahaa, joskus pääsen kuittailemaan myös meidän perheen isille... Noh, kun siinä on pienen henkilöauton verran rautaa, luulisin sen kestävän..? Kun pyörälenkiltä kantautui kotiin makkaraa ja maissia oli siis tuomion aika!
Ja kyllähän se toimi! Pojat ihmettelivät grilliä mutta erityisesti sitä, että päätimme syödä ulkona.. Meidän esikoinenkin luuli, että ulkona voi syödä vain kun ollaan reissussa. Viime kesästä taitaa olla jo aika pitkä aika! Ulkona paistoi aurinko ja lämpötila oli ainakin +13. Ruokailun lisäksi lapset olivat innoissaan siitä, että saivat leikkiä pihalla ilman hanskoja. Sehän vastan on ihanaa, tuntea kylmän hiekan sormissaan tai kontata nurmikolla, joka vielä on hieman talviuinussa. 

Anteeksi grilli - ensi vuoden talveksi lupaan, että pääset varastoon!

-Såfin

1 kommentti:

  1. Meilläkin on ollut grilli ulkona pienen katoksen alla monta vuotta ja ihan hyvin on toiminut ainakin tähän mennessä.. :) -Meiju

    VastaaPoista