2015/04/10

Rikotaan jäät!
Pääsimme viime viikonloppuna kaikki ulkoilemaan yhdessä aurinkoisessa mutta kylmässä säässä. Meidän esikoinen lauloi Stigin biisiä "mä ajan koko yön niin kuin Roy Orbison" repeatilla.. Ohikulkijoita nauratti, meitä vanhempia nauratti ja jopa pikkuveljeäkin nauratti (vaikka hän ei varmaan tiennyt mille nauroi.. hahaa). Stigin biisi jäi hetkeksi paussille kun kävelimme meidän lähellä sijaitsevan ankkalammen ohi ja huomasimme sen olevan jäässä - Me teimme sen minkä pitikin: teimme äkkijarrutuksen ja menimme auttamaan aurinkoa sulattamaan jäätä.. 
Saimme tietää, että jäätä voi rikkoa monella tavalla. Pinnan voi ensin rikkoa kepillä tai sitten voi koittaa jäätä ihan rohkeasti jalalla (emme suosittele). Jos sinulla on käytössä vahva isi niinkuin meillä, tehokkain tapa oli kuitenkin ison kivilohkareen vierittäminen keskelle lampea. Kun jäät vihdoin on rikottu musiikkinauhan voi taas laittaa soimaan. "Mä ajan koko yön, niin kuin Roy Orbison"..

Jos te lähiaikoina tarvitsette jäänrikkomisapua Stigin biisin säestyksellä voitte soittaa meille - riennämme heti apuun!

-Såfin

3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on! :) Lapset ovat niin hauskoja kun innostuvat niin pienistä asioista!

   PS. Kiva blogi sinulla ja melkein samanikäiset "poikaset" kuin meillä!! :)

   Poista
  2. Heh, näin on :) ja kiitos

   Poista