2015/04/15

Henkari DIY-projekti

Olen täpinöissä, sillä pääsen vihdoin kertomaan teille uusimmasta DIY-projektista, jonka aiemmin nimesin koodinimellä "Iloinen-henkari". Tulin tästä projektista niiiin hyvälle tuulelle, sen toteuttaminen oli kivaa ja lopulta sain jopa seuraa meidän 3-vuotiaalta tailteilijalta sen toteutuksessa. Ajatuksena oli siis piristää meidän eteiskaapin henkareita pienillä hassuilla koristeluilla. Ajattelette ehkä, että miksi henkareita pitäisi koristella...? Noh, eikö olisikin ihanaa laittaa takki roikkumaan henkariin, joka nostaa väsyneenäkin hymyn huulille tai ehkä hassu henkari yllättää vierailijan erilaisuudellaan? Ehkä lempitakki ansaitsisi vähän hienomman henkarin? Onhan se nyt selvää - hassuja henkareita tänne N-Y-T!! 


 
Kokeilimme esikoisen kanssa vähän erilaisia menetelmiä henkareiden koristeluissa. Piirsimme vedenkestävällä tussilla erilaisia kolmioita, painatimme palloja dippaamalla Ikean hieman paksumman pillin maaliin, pujottelin muutamaan henkariin lankaa virkkuukoukulla ja sitten käytimme ihan sitä tavallista pensseliäkin hyödyksi. Kuvista ehkä bongaatte meidän esikoisen maalaaman henkarin. Minusta on hauskaa, että hän yritti toteuttaa samaa tyyliä kuin muissa henkareissa - mutta kuitenkin sillä ihanalla 3-vuotiaan tyylillä..

Mitä olette mieltä, piristäisikö tällainen henkari-yllätys vierailijan??

-Såfin

6 kommenttia:

 1. Tosi ihanat. Oon jo pitkään halunnut ostaa meille uudet henkarit.. Eikö noi oo ne Ikean perus henkarit? meillä on noi ihan samat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit! Nimenomaan juuri Ikean perus-henkari kyseessä.. :)

   Poista
 2. Näyttääpä kivoilta!Mulla vino pino vanhoja puun värisiä jenkateita...hhmmm!😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siitä sitten askartelemaan.. !! :)

   Poista