2015/04/20

Huono yö, hyvä aamu!

Meillä on takanamme rivi melko huonoja öitä. Pääsiäisen jälkeen meidän kuopus on saanut kaksi kulmahammasta ja neljä (!!) poskihammasta, tietenkin kaikki samaan aikaan. Normaalisti sikeästi nukkuva kaveri on yllättänyt meidät kaikki heräämällä useampaan otteeseen yöllä, välillä itkien. Kokeneet äidit sanoisivat, että "lasten yöheiräly kuuluu asiaan - sellaista se vanhemmuus on". Näinhän se on, mutta se ei tee siitä yhtään mukavampaa. Onneksi hampaat ovat nyt puhjenneet ja pahin on takana. Mutta sitten asiaan: Miten aamu voi olla hyvä huonon yön jälkeen? Noh, minäpä kerron..
 RESEPTI HYVÄÄN AAMUUN

2 dl kylmää vettä naamaan  
500 gr huutoa koko kehon voimalla (esim. vaatehuoneessa ettei lapsesi säikähdä)
1,5 dl vitamiinia täynnä olevaa vihersmoothieta chia-siemenillä 
1/2 ltr kahvia tai teetä
1 rlk vaatteita (nukkaiset kotihousut ankarasti kielletty)
1 rlk hiustenlaittoa
1 rlk meikkausta

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kypsennä 16 tuntia kokoajan sekoittaen. Sekoittamisesta enintään 1 tunnin tauko joskus iltapäivällä, mieluiten lämpimässä paikassa kuten esim. peiton alla.

-Såfin

PS. puuttuuko reseptistä ainesosa? Vinkkejä otetaan vastaan!! :)

2 kommenttia:

  1. Ajankohtainen aihe meilläkin... Kyllä se kahvi+aamupala on ne mitkä herättää parhaiten ja vie kiukun mennessään. Sitten pitää olla jotain kivaa tekemistä, vaikka puistoon hyvässä seurassa. Ja meikki ja hiukset on aivan ehdottomat että tuntee itsensä ihmiseksi.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on! Unohdin aivan erityisen tärkeän ainesosan, nimittäin juuri tuon sinun mainitseman tekemisen. Ulkoilu on ihan huippuhyvä tapa päästä eroon väsymyksestä huonon yön jälkeen! :)

      Poista