2016/01/04

Blogi vuonna 2016

Halusin jakaa vähän ajatuksiani siitä mihin suuntaan Lapsiparkki-blogi on menossa tänä vuonna. On sanomattakin selvää, että aion jatkaa blogin kirjoittamista aivan normaaliin tapaan myös tänä vuonna. Tietty! Silti on kovasti tehnyt mieli vähän piristää teemoja joista kirjoitan täällä. Pääasiallinen syy tämän blogin kirjoittamiseen on ja tulee edelleen olemaan itsekäs - eli kirjoitan meidän perheen asioita ja ajatuksia muistiin, jotta voimme myöhemmin palata teksteihin ja muistella näitä ihania vuosia. Olen samalla todella otettu siitä, että niin moni seuraa meitä ja palaa tänne joka päivä lukeakseen meidän arkisia juttuja. Tulen siksi tänä vuonna myös muistamaan teitä arvonnoilla ja muilla kivoilla jutuilla, joista kerron lisää myöhemmin. Tänä vuonna kirjoittelen kuten aiemmin meidän arjesta, perheretkistä, vanhemmuudesta ja meille ajankohtaisista jutuista. Mutta luvassa on myös jotain uutta..

Tänä vuonna lanseeraan uuden postaussarjan: "Perjantai-Projektit". Tässä juttusarjassa kerron teille  perjantaisin meidän perheen "tee-se-itse" jutuista ja muista luomisprojekteista. Perjantaiprojektiksi kelpuutetaan kaikenlaiset jutut laidasta laitaan. Enkä nyt tietenkään itse vielä tiedä mitä kaikkea meillä tullaan tekemään tänä vuonna - mutta ideoita on paljon! Hahaa.. Lisäksi blogin ulkoasu tulee hieman muuttumaan nyt alkuvuodesta, ei mitään mullistavaa mutta jotain pientä piristävää on siis luvassa. Toivon, että jaksatte pysyä meidän kyydissä myös tänä vuonna!

Kiitos ja kumarrus vielä teille kaikille kun olette jaksaneet seurata meidän puuhia ja erityinen kiitos vuoden 2015 kaikista miltei 1000 kommentista! 

-Såfin

PS. Lapsiparkki-blogi on myös facebookissa, joten käy ihmeessä näyttämässä peukkua! 

10 kommenttia:

 1. Kiitos Såfin ihanasta blogistasi <3 Ihan varmasti roikutaan mukana tänäkin vuonna :D <3 innolla jään odottamaan teidän projekteja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista! <3 Vähän jänskättää tuo projekti-postaussarja, mutta eiköhän siitä hyvä tule!! :)

   Poista
 2. Täälä ollaan ja pysytään :D Kiva nähdä mitä uutta keksit blogin ulkoasun suhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pysyt mukana! <3 Ja minäkin odotan uutta ulkoasua kovasti! :)

   Poista
 3. Sun blogi ja sinä (vaikkei oikeasti tunnetakaan ollenkaan) ootte mun yks arjen valopilkku. Semmonen, et jos tekee mieli lukea jotain kivaa, innovatiivista, uutta, hassua, hauskaa tai jotain muuta positiiviseen kategoriaan kuuluvaa niin ei tarvitse kuin klikata itsensä sun blogiin :D Innolla odotan uudistusta ja perjantaiprojekti-sarjaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä :D Kiva, että olen voinut piristää päivääsi. On kyllä tosi hauskaa, että näin blogien välityksellä voi ystävystyä. Ja täytyy vielä lopuksi sanoa, että iloitsen tästä kommentistasi varmasti useita kuukausia. Kiitos <3 <3

   Poista
 4. Täällä jäädään innolla odottelemaan mitä kivaa piristystä päiviin tuotkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :D Ja hei kiitos vielä kerran ihanista kehuista blogi-postauksessasi! Olin niin otettu! <3

   Poista