2016/01/13

Lentsikka-aiheiset synttärikutsukortit

Kerroin jo aiemmin, että olemme valinneet kuopuksemme 2-vuotisjuhlien teemaksi lentokoneet. Minusta lasten synttärijuhlille on kiva valita teema, etenkin jos sankarilla on jokin tietty lempijuttu sillä hetkellä. Se auttaa minua ideoimaan ja keksimään erilaista ohjelmaa ja tarjoiltavaa. Nyt kun meidän kuopus täyttää vasta 2-vuotta päätimme, ettei varsinaiset "kaverisynttärit" ole vielä ajankohtaiset - tai ainakaan itse juhlakalu ei vielä osaisi ilmaista kenet hän haluaisi kutsua. Mutta juhlia aiomme silti. Sitä varten väsäsimme isoveljen apuvoimin tällaiset lentokone-kutsukortit..

En vielä ole varma tuleeko näissä lentsikkajuhlissa olemaan mitään tiettyjä leikkejä, mutta Sky Bar & Bistro tulee ainakin olemaan auki. Hihii.. Vähän hämmentävää oli se kun yritin kysyä mitä ruokaa meidän kuopus haluaisi tarjota synttäreillään. Hän vastasi: "Ruokaa.. leipää" Hmm.. Noh, ehkä lentokoneissa syödään usein leipää?? Sitten ajattelimme, että koristelisimme ruokia teeman mukaisesti ja telkkarissa tulee ehkä pyörimään eräs lentokoneaiheinen leffa. 

Onko teillä järjestetty paljon teemajuhlia vai onko lasten synttärijuhla jo riittävä teema itsessään?

-Såfin

10 kommenttia:

 1. Meillä on jostain syystä vuoesta toieen ollut merirosvo aiheisia härpäkkeitä vaikka en varsinaisia teema juhlia olekkaan järjestänyt. Katsotaan jos keväämmällä 5v juhliin panostaisi vielä enemmän niiden kun on tarkoitus olla ensimmäiset oikeat kaverisynttärit joihin kutsutaan muitakin kuin sukulaislapsia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merirosvoaiheiset juhlat ovat meillä vielä järkkäämättä, mutta kun perheessä on kaksi pientä poikaa ja äiti joka pitää teemoista, uskon että tällainen voi vielä olla edessä.. Hihii.. :D Kaverisynttäreihin on kiva panostaa - silloin paikalla on paljon lapsia jotka innostuvat mitä pienimmistä jutuista..

   Poista
 2. Tosi ihana kortti-idea! Jos meille tulee joskus lentsikkajuhlat, niin ihan varmasti varastan tästä kortti-idean!

  Mä aina haluan jonkun teeman lasten juhliin ja koitan sen keksiä kummallekin juuri siitä mikä on NYT se suurin juttu. Mulla tosin teema rajoittuu aika tarkkaan korttiin ja kakkuun, koska sisäinen piheyteni tulee esiin silloin, kun pitäisi koristeita ja muita alkaa miettimään :D

  O:lla on ollut (ainakin) autoteema, junateema ja jalkapalloteema. D:llä taas muumipappa ja kirahvi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siitä vaan varastamaan - en pahastu :D

   Teeman pitää ehdottomasti olla juuri se eniten "IN"-juttu sillä hetkellä. Silloin lapsi varmasti on myös eniten innoissaan juhlistaan. Meilläkin panostetaan ehkä useimmiten kortteihin ja kakkuun - joskus myös pientä teemaan sopivia koristeluja kekseissä, jälkkäreissä ja lasten yllätyspusseissa.. Niillä mennään!

   Poista
 3. Hauska idea! Me ollaan menty juhlissä vähän sekä että. Joskus kun on ollut voimia, on tullut panostettua oikein kunnolla teemaan. Sitten on ollut kuopuksen syntymän jälkeen paljon niitä juhlia, joissa kutsu ja juhlien värimaailma on sama, mutta muuten ei teema missään näykään. Tytöllä ainakaan oli pariinkin otteeseen Hello Kitty juhlat ja muumi- sekä prinsessakekkeritkin on hänen kanssaan koettu. Isommalla pojalla on ollut ainakin Traktoriteema ja viimeksi mentiin Legoteemalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Väri on kiva - sehän on jo teema itsessään. Muistan itsekin, että joskus pienenä halusin kaikkea keltaista omiin synttärijuhliini. Hei ja tuo Lego-teema on muuten hyvä: voi olla, että legobileet voisi olla aika pop meidän 4-vuotiaan mielestä. :)

   Poista
 4. Aivan ihanat kutsut <3 Ja voi elämä pienen miehen tarjoilutoiveet <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Juu, ei ollut kovin vaativa tämän meidän pieni mies tarjoilujen suhteen.. <3

   Poista
 5. Vau miten hienot kortit, oot nähnyt vaivaa <3 Ja meillä on juhlittu muumi synttäreitä, edelliset synttärit oli vaan pinkit, kaikki siis oli jossain määrin pinkkiä :D

  VastaaPoista
 6. Poikien kaverisynttärit on vietetty ulkona. Helmikuussa syntyneellä on ollut useammat lätkäsynttärit, yleensä luistimilla toissa vuonna kengät jalassa lämpimän sään takia. Toisen pojan synttäreitä vietettiin futiskentällä. Tyttäremme halusi viimeksi naamiaiset. Aika rennosti ja helposti on synttäreitä viime vuosina vietetty. Ja lapsilla on jo aika selviä visioita siitä, mitä haluavat. Hienot nuo teidän kutsukortit!

  VastaaPoista