2016/04/04

Isi-ihminen valokeilassa (+arvonnan voittaja)

Arvatkaa mitä minä juuri tajusin?! Olen kirjoittanut tätä blogia meidän perheestä jo 1,5 vuotta ja ymmärsin, että yksi meidän tärkeimmistä perheenjäsenistä on jäänyt esittelemättä - nimittäin meidän isi-ihminen. Päätin tehdä oikein tällaista kunnollista journalismia ja toteuttaa tällaisen "oikean" blogihaastattelun. Alla siis seuraa meidän perheen toisen aikuisen täysin muokkaamattomat ja rehelliset vastaukset minun esittämiin kysymyksiin.. Hihii..

1.  Kuka sinä olet? 
Olen 35-vuotias mies Helsingistä, perheen isä ja aviomies.

2. Miten isyys on muuttanut sinua? 
Paljon! Isoin muutos on varmasti se, että maailmassa on nyt jotain niin tärkeää, että lasten edelle ei mene mikään asia.

3. Mistä haaveilet? 
Lyhyellä aikavälillä haaveilen omakotitalomme valmistumisesta ja sen toteutuksesta. Toki haaveilen myös tulevasta kesästä johon kuuluu mökkeilyä, veneilyä ja kaikenlaista kivaa perheen ja ystävien kanssa. Pidemmällä aikavälillä haaveilen ja toivon, että vanhenemisen yhteydessä oma terveys säilyy ja siitä, että voin olla mahdollisimman paljon tukena ja apuna pojillemme kaikissa elämän käänteissä.

4. Mitä outouksia kotisi seinien sisällä tapahtuu? 
No näitäkin on paljon… Varmaan oudointa on se, että aina kun tulee kotiin on siellä jokin leikki käynnissä johon tulee hypätä mukaan ja mukautua tilanteeseen. Joskus meillä myös kummittelee, käy tonttuja, pääsiäispupuja ja muita hahmoja!

5. Mikä on erityisen ylpeä hetki isänä? 
Se kun näkee, että pojat oppivat uutta ja haluavat näyttää sen, miten ylpeitä he siitä ovat.

6. Milloin sinua hävetti isänä? 
Tämä varmaan liittyy näihin pissa-kakka-juttuihin, eli kaupan kassalla esiintyvä pask…n haju tai se, että poikien suusta tuleva palaute saattaa kohdistua vieraaseen ihmiseen ja se, että tämä palautteen kohde tajuaa mistä on kyse.

7. Kuinka paljon vapaa-aikaa sinulla on? 
Ei kovinkaan paljon. Jos sitä joskus siunaantuu, niin käytän sen tehokkaasti urheillen tms..

8. Minkälainen vaimo sinulla on? 
Ihana tietysti.

9. Miten bloggaaminen vaikuttaa teidän elämään?
Kyllä tämä näkyy meidän arjessa isona osana. Blogin kirjoittaminen on tullut osaksi iltaohjelmaa, kun lapset nukahtavat, niin koneen naputus alkaa. Henkilökohtaisesti se minulla näkyy siinä, kun pitää aika-ajoin suorittaa erilaisia projekteja, hankkia mitä ihmeellisimpiä tarvikkeita tai porata vaikka reikä seinään aamulla, että saa blogia varten kivoja kuvia jonkin inspiraation jälkeen

10. Vinkkisi muille isi-ihmisille
Kukaan ei ole parempi isä lapsellesi kuin sinä! Sinä tunnet ja tiedät mikä hänelle on parasta. Etenkin ensimmäisen lapsen kanssa välillä tuli uskon puute jossain asioissa ja tuli mietittyä, että menikö tämä ihan niin kuin pitää/ohjeen mukaan, mutta ihmisiä ne pienetkin ovat ja kyllä ne kertoo kun joku on hullusti ja mikä parasta, niin lapsi antaa aina välittömän rehellisen palautteen.

-Såfin

ARVONNAN VOITTAJA: Lapsimessuliput voitti nimim. Pampales kommentilla: "Ystäväni kanssa yhdessä mentäisiin =)" Olen sinuun yhteydessä sähköpostilla.

8 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja kivoja vastauksia! Itse olen saanut aina vääntää väkisin miehestäni vastaukset tämän kaltaiseen postaukseen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :D Kyllä minä muutamaan otteeseen sain muistutella, mutta väitti ainakin että ihan mielellään vastailee näihin kysymyksiin.. <3

   Poista
 2. Hieno haastattelu! Mä olen kohta kolme vuotta kirjoitellut mun blogia ja nyt vasta "uskallan" (lue ehkä kehtaan) puhua siitä ääneen kotona vaivautumatta siitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih! Sinun pitäisi olla ylpeä blogistasi ja todellakin puhua siitä ääneen <3<3

   Poista
 3. Hauska idea! Tuon kaltaisia vastauksia voisin kuvitella meilläkin tulevan, kunhan ensin olisin "hieman" kiristänyt vastaamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. Sellaiset ne miehet ovat - vähän pitää "muistutella" osallistumaan! :)

   Poista
 4. Tää oli kiva :) hei tee susta samanlainen mut pyydä miestä keksiin kysymykset! :)

  VastaaPoista
 5. Olipas kiva lukea miehesi vastaukset! Pitäisi näyttää tämä juttu omallekin miehelle. Hän on saanut olla viime aikoina rauhassa mun bloggaukselta, joka on vähentynyt. Tosin toivottavasti vain väliaikaisesti. Mun mies on saanut vuorostaan kestää ja katsella mun snäppäystä. (snapchat @minnakil)

  VastaaPoista